1ste Kerstdag…!

We wensen onze familie, vrienden en kennissen hele fijne kerstdagen!

Ja hoor, Sam en Roos waren weer lekker vroeg wakker. Sam was er al om 07:15 en Roos om 07:45 uur. Heerlijk!

Gelukkig hebben ze zich even zelf lekker kunnen vermaken met de kado’s van gisterenavond. Sam zat al fanatiek aan de Lego!

Tegen 09:30 uur gaan we met z’n allen ontbijten. Voor de rest hebben we lekker op de bank gehangen. Ik heb even een uurtje geslapen en Claud keek met de kids de filmpjes die op tv kwamen. Ze keken “Dombo”, “Road to Eldorado” en “Sinbad”. Toen werd het langzaam tijd om onder de douche te springen want we hebben om 19:00 uur afgesproken met Caroline, Friso en kids bij het wokrestaurant. Vorig jaar met kerst zijn we ook met z’n allen wezen wokken bij hetzelfde wokrestaurant en dat was goed bevallen. De kinderen kunnen pakken wat ze willen, en wat ze niet lusten (en wat ik niet lust haha) kunnen we laten staan.

We kwamen er precies om 19:00 uur aan, en viel ons op dat het stukken minder druk was dan vorig jaar, het eten was daarentegen net zo goed als vorig jaar. Kwalitatief heerlijk eten. Roos had de grootste lol met Sophie, Iris zat heerlijk te eten en had het gezellig met Lotte en onze Sam liep steeds maar op en neer naar het buffet voor een half schijfje ananas of een frietje. Ook ik had heerlijk gegeten, dit moet je niet vaker doen dan één of twee keer per jaar, want dan is het ook niet meer lekker, maar ik moet zeggen dat ik vandaag goed gegeten heb. Ik had een maaltijd met kerriesaus, die heb ik moeten laten staan, was echt niet lekker, maar dat is het voordeel daar, wat je niet lust nemen ze gewoon weer mee en ik zoek me wat anders uit. Heerlijk stuk gebakken zalm (twee zelfs), garnalen en zalm in de wok met knoflook-pikante saus, ja was lekker, én heel gezellig om weer even met z’n allen samen te zijn.

Tegen 21:30 uur waren we weer thuis en Roos en Sam zijn meteen naar bed gegaan. Iris keek nog gezellig een filmpje mee “Trading Places”  met Eddy Murphy. Na de film ging Iris ook lekker naar bed. Morgenvroeg gaan de meiden naar hun moeder en worden alweer erg vroeg opgehaald.

Als Iris naar bed is begin ik weer wat te piekeren. Ik hoest alweer een paar dagen, donderdag dacht Claud al dat ik temp had, ik moet vaker een puff Ventolin nemen en Claud vindt dat ik anders hoest dan anders dus ik twijfel of ik morgen niet even naar de EHBO zou gaan. Al is het maar om me gerust te stellen dat er niks aan de hand is. Zelf denken we aan een longontsteking. Ik overleg even met Claud, die eigenlijk vindt dat ik nu beter kan gaan omdat ik anders vannacht wéér geen oog dicht doe van de zorgen, en nu is het waarschijnlijk/hopelijk niet zo druk. Claud wil graag mee, maar er liggen er hier drie op bed. Om iemand nu met kerst te bellen om op te komen passen is ook weer zo wat! om 01:30 uur rij ik aan. Claud blijft thuis en werkt aan onze site (nu dus, haha, ik zit te wachten op bericht van Dirk) Ik kreeg net een paar sms-jes van Dirk vanuit het ziekenhuis: “ Foto gemaakt, bloed genomen arts komt ff kijken…….” – “Saturatie en tensie en temp zijn allemaal goed trouwens……” – Om 02:30 uur smste ik Dirk met de vraag of hij al iets wist, het is nu 02:57 en heb nog niks terug gehoord. Als het maar goed is, ik word met de minuut nerveuzer.

Nu is het wachten op een berichtje van Dirk….03:14 nog niks!

Het is nu haast een uur geleden dat ik iets heb gehoord van Dirk. Ik maak me steeds meer zorgen. Het zal toch niet mis zijn? Ojee wat word ik gek van de spanningen. Laten we hopen dat hij me gauw belt…

….03:28 ik ga bellen…voicemail! Geen bereik misschien?

03:33 “De griep, ik kom naar huis zo”

Eindelijk bericht ZUCHT de griep! Oké dan. Nu wacht ik tot Dirk thuis is en krijg ik het allemaal te horen. Ben benieuwd.

Will be continued!!!

Het was een griepje, nou dan gunnen we Dirk nog heel veel griepjes!!! Longfoto zag er prima uit het enige advies was toch af en toe rust nemen!

Om 04:30 uur ging ik dan toch maar naar bed, morgen tweede kerstdag. Dirk bleef nog even beneden alsof het nog niet laat genoeg was 🙁

 

 

2 gedachten over “1ste Kerstdag…!

  1. Op dit moment zijn er zoveel mensen ziek en is de kerst in het water gevallen. De griep is niet leuk…..verre van dat, maar gelukkig dat het geen longontsteking is. Toch heel verstandig dat je naar het ziekenhuis bent gegaan.
    Wel goed uitzieken hoor!!!

  2. Wat een heerlijke blogs allemaal!! Jammer dat de laatste dan zo’n tegenvaller is! “gelukkig” is het de griep en geen longontsteking, maar ik kan me voortstellen dat de spanning groot was! Wel fijn dat ze dirk goed hebben ondezocht!! Sterkte ermee!!
    X Mir

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *