3 jaar ziek…!

Vandaag weer met klamme handjes richting de Michel Angelolaan en je zult het wel al raden, alles zag er netjes uit en ze zeggen dat ik nog niet dood ga.

We zijn nu drie jaar verder, jeetje 3 jaar ziek! Als de dag van gisteren dat ik te horen kreeg dat ik dood zou gaan. 6 tot 8 weken hoor ik de arts nog zeggen, waarom mijn conclusie was: “Dit wordt mijn laatste kerst”
Volgende week vieren we onze 4de laatste kerst. Hoe bizar is dat dan?

Een weekje later onze 4de laatste oud & nieuw… Weet je, we kunnen niet uitleggen hoe dat voelt, dit is zó ontzettend bizar. Ik ben een ontzettende geluksvogel dat ik nog steeds leef. Nou voel ik me niet altijd als een geluksvogel want het gaat niet allemaal van een leien dakje maar op het moment dat je in het ziekenhuis te horen krijgt dat alles er nog steeds netjes uitziet ben je die pijn en kwaaltjes heel even vergeten maar weg is het zeker niet. Toch heb ik nog steeds vechtlust en geef ik nog lang niet op!!!

Wij gaan genieten van deze uitslag en lekker met z’n allen een hapje eten bij de Indonees.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *