9 jaar getrouwd…!

Vandaag is de dag dat Claud en ik het “Ja-woord” naar elkaar uitspraken en na 9 jaar nog steeds super gelukkig ben met mijn vrouwke.
Vandaag is ook de dag dat onze Sam net een week jong was en Claud tussen het ja-woord en het eten liep te winkelen met de borstvoeding. Konden wij er iets aan doen dat Sam 3 weken te vroeg werd geboren…. Uuuh, ja! Eigenlijk wel 😉

Zoals ondertussen traditie is in huize Jolen staat Claud deze hele dag in de keuken om een heerlijke Indonesische Rijsttafel voor ons klaar te maken. Ieder jaar weer nieuwe lekkernijen erbij en andere gangen worden door Claud zelf gemaakt ipv het gebruiken van boemboe.
IMG_1996 We hebben heerlijk genoten, heerlijk gegeten, zelfs de kids smullen hier ontzettend van, het kan ze niet pittig genoeg zijn.

Aangezien Claud altijd voor heel de straat kookt, eten we morgen ook nog Indonesisch. Dag twee is het vaak nog lekkerder dan de eerste dag, dus dat vinden we helemaal niet erg.

Claud en ik vechten samen voor ons 12,5 jarig jubileum. Wie weet gaat het ons ook nog lukken. We hadden al niet gedacht de 9 jaar samen te mogen beleven.

Proost!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *