Sam bij PSV…!

Vandaag is het dan eindelijk zo ver, Sam mag met de spelers van PSV mee het veld op lopen voordat de wedstrijd begint!!! Sam wist nog helemaal van niks.
Toen we nog thuis waren en met z’n allen McDonalds zaten te eten, begon Claud heel voorzichtig: “Sam, papa en mama hebben een hele leuke verrassing voor jou….” “Je mag zometeen met de spelers van PSV mee het veld op lopen…..”

Z’n mondje bleef even open staan, z’n frietje viel uit z’n handen en er kwam alleen maar gebrabbel uit z’n mond. “Wa, ba, huh?, I…..Ikke? Wanneer? Vanavond? Oh dat durf ik niet” HUHURM!!!! “Eg wel Sam, dat durf jij ég wel”
Oke, toen werd Sam dus even hyper en heeft geen frietje meer door z’n keel gekregen.

Om 19:00 uur moesten we verzamelen bij het Phoxy-verzamelpunt. Dáár werden alle kindjes omgeroepen en verdeeld. Ik ging met Iris het stadion in, en Claud bleef bij Sam.
Later werden Claud en Sam ook gesplitst. Claud moest bij de spelerstunnel gaan staan en Sam ging met die gasten van de Phoxy-Club mee om zich om te kleden.

PSV – VVV Venlo

En jawel hoor, daar staat ie dan, langs Phoxy, helemaal vooraan!!!!

Sam met Phoxy aan de hand bij PSV - VVV Venlo!

Sam met Phoxy aan de hand bij PSV – VVV Venlo!

Grote vent maar ook een ontzettend klein menneke nog. Hij (en wij) hebben de avond van ons leven gehad, wat een genot als je je zoon op het PSV veld ziet lopen. In de rust mochten de kids nog proberen te scoren met Phoxy in het doel, gewoon helemaal geweldig. Ja, we hebben dankzij Twan Scheepers, die dit ontzettend lief voor ons geregeld heeft, ontzettend van deze avond genoten. We hebben het op film, op foto en in ons geheugen, dit raken we nooit meer kwijt. Twan, kei bedankt jongen, echt super van je dat ik dankzij jou dit nog heb mogen meemaken met mijn zoon!

Een gedachte over “Sam bij PSV…!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *