Afscheid nemen bestaat niet……..

dirkafscheid1Zaterdag 29 oktober is een dag waarop voor mij duidelijk werd hoeveel lieve mensen ik in mijn leven heb. Er werd door een paar mensen bij mij thuis een diner georganiseerd voor alle mensen die een speciale plek in mijn leven hebben. Zo fijn om te mogen zien, voelen en beleven hoe dicht mensen bij je staan.

dirkafscheid2Natuurlijk ook confronterend omdat je beseft dat je vele van hen voor de laatste keer ziet en spreekt. Je begroet mensen hartelijk bij binnenkomst en aan het eind van de avond komt de confrontatie van het afscheid. ………………………… Het was emotioneel een uitputtende avond, maar wat heb ik het fijn gehad. Er is gelachen om heden en verleden. Er werd zelfs gelachen om de toekomst zonder mij. Ik heb iedereen gewaarschuwd dat ze nog niet van me af zijn wanneer ik op reis ben.

dirkafscheid4

Mensen hebben elkaar leren kennen en ik ben blij dat ik in deze een verbindende factor voor het leven heb mogen zijn. Ik wil hierbij nogmaals alle aanwezigen bedanken voor een bijzonder fijne avond.

dirkafscheid3

 

 

Tussen alle bedrijven door moeten ook minder leuke zaken geregeld worden.

dirkafscheid5

 

Ik besef dat Iris, Roos en Sam op goede plekken terecht komen. Zij hebben een goed vangnet. Ik wil het beste voor mijn kinderen en ik vind het loslaten verdomd moeilijk. Dat doet zo zeer en daar kan geen morfine tegenop.

 

 

2 gedachten over “Afscheid nemen bestaat niet……..

  1. je hebt alles weer goed verwoord, kippenvel momenten. vind het super voor je dat je zoveel dierbaren om je heen hebt. Een hele dikke knuf van deze kant xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *