Alweer m’n smaak…!

Wat word ik hier gek van! De ene dag kan ik heerlijk eten, en de andere dag heb ik na één hap genoeg. Ik kan nu wel al haast voorspellen wat wel en niet lekker smaakt. Heel vreemd, maar rode saus (Bijv. bolognese-saus) zum kotsen. Het lijkt of alles wat rood is niet meer smaakt. Tomaten…ik moet er niet aan denken. Ik ben altijd een vlees-eter geweest, ook zeker op m’n boterham lekker lever of berliner, maar ik hoef het niet meer hoor. Voor Chinees kon je me vroeger wakker maken maar als ik het nu ruik ga ik al haast over m’n nek. Zo vies, en ook zo vreemd! Friet is lekker, mayo is lekker, maar friet met mayo??? No way!

Friet was altijd een slagveld op m’n bord maar helaas eet ik nu heel anders friet en eten we ook minder friet omdat het me niet smaakt. Wat ik wel lekker vind ik stamppot, lekker boerenkoolstamppot met spekjes en worst of zuurkoolstamppot met spekjes en worst. Maar ook deze twee smaken niet zoals het me vroeger smaakte. Ik eet het wel, en ook met smaak, maar niet de porties die ik ooit at. Ik heb er gauw genoeg van. Best vervelend hoor! Ik word er moe van 😉

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *