Assurantie-portefeuille…!

Vandaag zijn dan eindelijk de relaties van mijn Assurantien portefeuille in kennis gesteld met de mededeling van mijn ziekte en de overdracht van de portefuille aan Michiel Avezaat.

Ik heb nu vanavond al ontzettend veel reacties en berichtjes ontvangen van klanten die geschrokken waren m.b.t. het feit dat ik ziek ben. Het doet me goed dat de mensen zich de moeite nemen, ook al is het na een jarenlange samenwerking, toch even hetzij telefonisch, hetzij via de mail, hun medeleven willen laten blijken. Ik waardeer dit enorm en het doet me goed dat ik na jaren lange samenwerking met klanten en collega’s zo gewaardeerd wordt.

Het blijft moeilijk, en het is wéér afscheid nemen!

Lieve mensen, beste klanten, bedankt voor het vertrouwen, de prettige samenwerking en schroom vooral niet om contact met me op te nemen!

Bedankt!

 

 

3 gedachten over “Assurantie-portefeuille…!

 1. Beste Dirk,
  Ook wij zijn echt enorm geschrokken door je schrijven.
  Al 15 jaar regelde je, eerst samen met je vader, (bijna) alles voor ons. Je hebt ons eerste uit een hele vervelende situatie gered en we hebben 4 huizen met je aangekocht en er zijn er drie door je verkocht. Dit buiten de hyptheken en verzekeringen om. We hebben het contact altijd als uitermate prettig ervaren en ons nooit een nummer gevoeld. Na je schrijven hebben we je blog van voor tot achter “ademloos” gelezen. Wat maken jullie allemaal mee? Wat doorstaan jullie alle tegenslag goed. Hou dit vol! Je hebt een prachtig gezin, die ook zo van jou genieten. Wij lezen en leven met jullie mee, hopen dat je nog alle tijd krijgt om te genieten van de mooie dingen in het leven en nog veel herinneringen, samen, kunt maken.
  Een warme groet vanuit Maarheeze, Willem, Patricia, Rik, Renzo & Yali van Montfort.

 2. Beste Dirk, Claudia en kids,
  Woorden schieten nog steeds te kort en dat zal ook zo blijven. Prachtig, moedig en bewonderenswaardig hoe jullie dit oppakken. Ik heb dit afgelopen jaar ook geprobeerd maar ben nog niet half zo goed als jullie!
  Jullie zijn dagelijks in mijn gedachten!
  Ik dacht net terug aan onze eerste ontmoeting op de Bosschedijk? Geloof ik bij een makelaar. Je vader met z’n Pall Mall zonder filter. Ik weet niet meer of het nou een verzekering was of een hypotheek.
  Later vonden de dames het leuk om een dagje Eindhoven te doen en dan de belastingpapieren gelijk af te handelen bij jullie.
  Ik wens je nog vele fijne dagen samen met je vrouw en kinderen, doe de dingen die je graag wilt en laat je hart spreken.
  Gr. uit Ede van Beert Gunnink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *