Bekerfinale AZ – PSV…!

Wat zullen ze er dit jaar van maken?
Na de bekeroverwinning van vorig jaar tegen Heracles dacht iedereen ook dit jaar weer met de beker naar huis te komen. Helaas bleek weer eens dat we een dramatische verdediging hebben. Zoals nagenoeg elke wedstrijd in de competitie was iedere uitbraak van de tegenstander een doelpunt. Na een kwartier stonden we al achter
met 2-0. De 2-1 gaf nog een beetje hoop maar het is bij hoop gebleven helaas.

Om een uur of 1 in de middag stappen we (Iris, Sam, Claud en ik) in de auto richting de Beukenlaan. Daar zetten we onze auto neer, want daar stopt de trein straks op de terugweg van Rotterdam naar Eindhoven. Er is gelukkig nog meer dan voldoende plek. Het enige nadeel is dat we nu wel een stuk naar het PSV stadion moeten lopen. Gelukkig komen we voldoende bankjes tegen op onze heenrit, daar maak ik dan ook kostelijk gebruik van 😉
Friso, Maarten en Max zijn al bij het PSV stadion gearriveerd. Toen wij er uiteindelijk aankwamen stonden hun al in de rij. Ze waren al haast aan de beurt, dus we gingen er gezellig bij staan hihi. Nét op het moment dat we bij het PSV stadion naar binnen mochten om op de trein te gaan wachten word ik niet lekker. Ik zeg tegen Claud: “Gaan jullie maar, ik trek het niet”. Claud kijkt een beetje simpel alsof ze water ziet branden. Die heeft natuurlijk ook gedacht: “Jij wilt naar de bekerfinale, ík ga gezellig mee met de kids en nou ga jij thuisblijven….huh?!” Toch trekt Claud me mee naar binnen. Éénmaal binnen aangekomen moesten we nog zeker een half uur wachten op de trein. Ik denk dat het me wat beroerd werd van het stuk lopen en de zon op m’n kop, ik weet het niet, maar éénmaal binnen aangekomen voelde ik me weer een stuk beter. Na een hele tijd hangen mochten we dan eindelijk de trein in. Nou, dat was me het ritje wel zeg.
Vanaf de helft van de rit ongeveer begon een gast 2 stoelen voor ons heel de boel onder te kotsen. Jeetje mina wat een stank en wat een zooi. Iedereen vloog langs hem weg. Het eerste gedeelte van de kotspartij heb ik niet meegekregen want ik lag heerlijk te slapen. Maar toen ik wakker werd omdat Claud m’n benen uit de kots probeerde te halen had ik het al gauw in de gaten. Bah bah, wat een ellende. En niet één keer kotsen, nee gewoon een stuk of 5 keer over je nek gaan daar in de trein. Bleah!!!

Bekerfinale 2013 AZ-PSV (1)

Toen we in Rotterdam waren hebben we even wat foto’s gemaakt en hebben we een puntzak friet gegeten. Claud en ik hebben voldoende aan een halve zak friet, de kids eten ieder een hele zak friet pfffff. Bekerfinale 2013 AZ-PSV (2) Bekerfinale 2013 AZ-PSV (3) Bekerfinale 2013 AZ-PSV (4) Bekerfinale 2013 AZ-PSV (5) Bekerfinale 2013 AZ-PSV (6)

Toen de wedstrijd begon, zaten we achter onze dronken vriend uit de trein. Hij heeft werkelijk heel de tijd geslapen met z’n armen over elkaar. Op een gegeven moment werd hij wakker, ging staan, schreeuwde: “IK LEEF WEER”, plofte neer op z’n stoel en ging verder met snurken. Oké dan!

De wedstrijd hoef ik verder weining over te vertellen, nou ja, één woord dan.

DRAMA!!!

Op de terugweg in de trein werd ik nog geïnterviewd door een dame van Omroep Brabant, en voor we het wisten waren we rond een uur of tien ’s avonds gearriveerd op de Beukenlaan. We zijn toen naar de Kruisstraat gereden om een broodje shoarma te eten en toen meteen door naar huis want Sam viel zowat met z’n neus in de knoflooksaus. Ook vandaag, ondanks dat we verloren hebben van AZ, hebben we een heerlijke dag gehad met z’n allen. Volgend jaar beter zullen we dan maar zeggen.

 

Een gedachte over “Bekerfinale AZ – PSV…!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *