Ben op bezoek

Vandaag is Ben van den Borne bij ons thuis op visite gekomen. We hebben een open gesprek samen kunnen voeren.

Ik ervaar deze maand eigenlijk als een verwarrende maand. Mede door het feit omdat vandaag eigenlijk de dag zou zijn dat ik deze aarde zou verlaten. Het is allemaal heel erg dubbel. Ik heb nu natuurlijk meer tijd om mijn zaken goed te regelen en dat is wel fijn. Aan de andere kant besef ik ook dat het ook weer weken doorploeteren is met pijn en ongemakken. Gesodemieter met het plakken van morfinepleisters en bezoekjes aan de EHBO liggen door dit uitstel van executie in het verschiet.

Maar ook en dat is belangrijker nog langer bij mijn kinderen kunnen blijven en van hen kunnen genieten. In het nieuwe jaar komt Ben weer terug. En dan gaan we spijkers met koppen slaan. Nu heb ik samen met mijn gezin de feestdagen en een jaarwisseling in het verschiet. Ik hoop van harte dat we er iets moois van kunnen maken samen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *