Benefietconcert Patricia…!

17842_1444115858_img-20151005-wa0010

Klik op deze afbeelding om een donatie te geven voor meer onderzoek naar hersentumoren aan stophersentumoren.nl

Patricia, een vriendin van ons waarbij het leven momenteel ook ongewenst overhoop wordt gehaald door die ellendige kanker, gaf vanavond een benefiet-concert. Een grote wens die voor Tries in vervulling ging. We hadden er nog geen kaartjes voor gekocht omdat ik ook van te voren niet kan zeggen of ik me goed genoeg voel om naar Amstelveen te rijden en dan nog een sta-concert mee te maken. Ik voelde me redelijk goed die dag dus we belden het pop-podium P60 om te vragen of we ook aan de deur nog kaartjes konden kopen. Dit was geen probleem dus we vertrokken richting Amstelveen omdat Claud en ik het concert eigenlijk niet wilden missen.

Parkeren konden we gelukkig in de buurt dus we gingen gauw naar binnen, we waren, zoals altijd, precies op tijd.
Patricia maakte zich klaar voor het concert en Rob kwamen we in de zaal al gauw tegen. Totaal verrast, super leuke reactie en dankbaar dat we erbij waren.

Daar kwam Tries het podium op en ik zag Claud al slikken en na de eerste twee zinnen stond Claud al te janken. Je ziet er een prachtige meid op het podium staan met een dijk van een stem en je weet godverdomme wat er speelt, dat is zeker heftig!!!

Liedjes die betrekking hebben op Patricia zelf en liedjes met teksten waardoor er vanalles door je hoofd flitst en je steeds aan het denken zetten. Wauw wat een stem, ongelooflijk. Ook Tries moet af en toe slikken, want al die mensen voor haar neus staan er om haar en Rob te steunen, dat moet emotioneel zijn maar tegelijkertijd ook een heerlijk gevoel zijn.

We zijn ontzettend blij dat we op het laatste moment besloten hebben om dit mee te mogen maken. We hebben niet heel het concert afgekeken, ik kon niet meer op m’n benen staan, maar ik geloof dat we maar 1 of 2 liedjes gemist hebben.

Tries, geweldig gezongen en je genoot van jouw avond… Top!
Rob, jij was een ware gastheer vanavond. Je probeerde je in 200-en te splitsen, je hebt het top gedaan en tussendoor was je zo trots als een hond met 7 lullen op jouw vrouwtje!

Klik hier om Patricia haar blog te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *