Bezoek aan Ben van den Borne

Het wordt steeds zwaarder en de ziekenhuisbezoeken voor een injectie tegen de pijn worden steeds frequenter. Het is niet uit te leggen wat de pijn met je doet en hoe vermoeiend het is. Ik besluit om een afspraak te maken met Ben van den Borne.

Op dinsdag 18 oktober stap ik in mijn eentje (dat wilde ik perse zelf) het ziekenhuis binnen in de wetenschap dat ik die dag aan ga geven dat ik er mee ga stoppen. De kwaliteit van mijn leven nadert zijn einde. Na een gesprek met Ben kom ik enigszins ontevreden weer naar buiten gelopen. Ik heb niet de indruk dat ik Ben goed duidelijk heb kunnen maken dat het voor mij ophoudt. Ik besluit om hem in de middag toch nog even op te bellen en uit te leggen wat ik bedoel en wat ik wil.

Gelukkig komt de boodschap nu duidelijk aan en er zal een SCENarts ingeschakeld worden. Het is eigenlijk niet uit te leggen wat dit met je doet, moet je nu opgelucht zijn?………

Ik krijg het ook hier niet onder woorden. De boodschap van Ben is duidelijk. Er zal binnen een paar dagen contact opgenomen worden door een arts die je zal bezoeken. Schetst mijn verbazing dat ik diezelfde middag al een telefoontje krijg van de SCENarts. Over twee dagen zal ze komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *