Bijna jarig…!

Ziek worden is geen keuze, dat overkomt je. Dat je hierna keuzes moet maken is een gevolg. Ik heb lang zitten denken wat doe ik met mijn verjaardag…. wordt het een groot feest want je wordt 45 jaar, dus nog 20 jaar en dan AOW of vier je het met je gezin. Persoonlijk vond ik een groot feest best leuk maar als je weet dat de kans groot is dat het de laatste verjaardag wordt danwel een van de laatste kreeg ik zo’n gevoel over me heen; van ik wil nog geen afscheidsfeest. Klinkt wellicht hard maar zo ervaar ik dat. Dus vrijdagavond ga ik gezellig met Claud ergens eten, nee ik zeg nog niet waar en Zaterdag komen Roos, Iris en Sam terug van hun logeeradres.

3 gedachten over “Bijna jarig…!

 1. Hoi papa en Claudia,

  Hier een berichtje van Roosje. Wat een mooie site! Ik heb net schaterlachend de foto’s van de vakanties bekeken 😀 Ik zet hier maar even een berichtje, want op het gastenboek lukte het niet..
  Verder wilde ik nog even zeggen dat ik erg veel zin heb in jouw (maar vooral mijn) verjaardag en heb ik net zelfs Merijn gebeld om haar uit te nodigen:D

  Veel groetjes en dikke knuffels van Roos

 2. Ja, bijna jarig!!
  Geniet lekker van jullie etentje en de rest van jullie vrije avond!
  Liefs! Ang, Andy en Lennon

 3. Hoi Dirk en Claudia,

  Ik hoop dat jullie een heerlijke avond met z’n tweeen hebben gehad en alle (preventieve) behandelingen werken zodat je alle statistieken gaat overtreffen en je volgend jaar wel dat knalfeest kan geven, gewoon omdat je daar zin in hebt.

  Groetjes en in gedachten bij jullie,

  Anyal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *