Chemo nr. 4…!

Het was weer tijd voor de laatste chemosessie. Aangezien de eerste drie kuren een dermate grote aanslag voor het gezin, en met name onze Sam, is geweest, besloten we, ondanks het feit dat Claud tegen was, dat ik deze drie dagen zoveel mogelijk alleen naar het ziekenhuis zou gaan. Iris is een keer meegegaan, Claud kon het toch niet laten, en is met Sam een keer binnengelopen met een heerlijk broodje kroket en een chocomel, maar eigenlijk viel de chemo mee en hebben we wel een piek gehad in ons sms verkeer 😉

De grootste klachten die ik heb gehad van de chemobehandelingen zijn mijn enorme steken op de borst, en vermoeidheid. Voor de rest mag ik zeggen dat ik er gelukkig redelijk goed doorheen gefietst ben.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *