Concert Acda & de Munnik

Een hele tijd geleden had ik me online aangemeld voor kaarten voor het concert van Acda & de Munnik, helaas piesten we langs de pot omdat we niet ingeloot waren. Heel jammer, want Claud vindt Acda & de Munnik toch wel heel erg leuk, en dit concert zou wel heel speciaal zijn want het betreft het afscheidsconcert van deze heren.

Gisteren werd ik gebeld door het ParkTheater hier in Eindhoven.
“Dag meneer Jolen, U heeft zich een tijd geleden aangemeld voor kaarten voor het concert van Acda & de Munnik, nu vroeg ik me af of U wellicht nog interesse heeft in het concert daar er een afmelding is gekomen en U bovenaan de lijst staat. Het betreffen twee kaarten op, al zeg ik het zelf, ontzettend goede plaatsen”

Wauw! Wat een geluk, natuurlijk zei ik meteen dat ik ze graag wilde hebben. Dit hadden we nooit meer verwacht. Ik belde Claud op dat ze haar afspraken moest verzetten voor morgenavond omdat we naar het concert van Blof zouden gaan. Ik helemaal bij, Claud snapte er weinig van. Laat me die bands nou even niet uit elkaar houden en toch deed Claud net alsof ze heel blij was. Ik zei nog tegen haar: “Die vind je toch zo geweldig?” Waarop Claud antwoordde: “Ja, Blof is wel leuk, maar Acda & de Munnik vind ik nóg veel leuker, maar Blof is ook leuk hoor, echt”
Toen wist ik dat ik ergens iets verkeerd had gezegd en dat ik Acda bedoelde. Ja, toen was ze echt heel blij. Wij gingen naar A&dM.

Wat hadden we prachtige plaatsen. 5de rij, precies in de midden. Behalve de goede plaatsen waren ze ook gewoon hartstikke goed en was het een super leuk concert om mee te maken. We hebben genoten, onverwacht genoten. Dit was een echte verassing voor ons wat het toch nog iets specialer maakte. Jammer dat ze stoppen, maar mochten we weer ons ritje naar Italië mogen maken dan komen ze zeker weer voorbij in de auto. Het liedje “Het regent zonnestralen” blijft toch m’n favoriet. Ik ken ze niet allemaal, maar het was een mooi concert met een hoop humor erbij.

Thomas en Paul, super bedankt voor dit mooie moment wat we weer hebben mogen beleven samen!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *