Concert Guuske…!

En jawel hoor, ook dit jaar zijn we er weer bij.
Wie had dát ooit gedacht dat we weer in het PSV-stadion zouden zitten en samen van Guus mogen genieten. Het was een groot feest en geweldige gasten, dit was namelijk het 10-jarig jubileumconcert.
IMG_1359 Nieuw voor ons was dat we heel romantisch op de scooter zijn gegaan. Nu hoefden we niet een heel eind te lopen maar de scooter gewoon bij het PSV Stadion in de buurt parkeren, stuk minder lopen voor mij, want de andere jaren hadden we halverwege wel even een pauze nodig. Dit was ideaal. Ik had nog nooit op een scooter gereden, dus thuis had ik eerst door straat even een proefrondje gemaakt. Claud scheet peuken, want ik ben een motor gewend. Op een motor koppel je met links en bij een scooter is dat gewoon de rem. Hobbel de bobbel, maar super gezellig.
IMG_5347Na het concert zijn we nog heerlijke shoarma gaan eten en daarna weer doorgehobbeld naar huis. We hebben mede dankzij Guus een heerlijke avond gehad die we niet gauw meer zullen vergeten.
IMG_5354

Guus, bedankt weer, we hebben wéér genoten en tot volgend jaar. Dan zijn we niet met z’n tweetjes maar met z’n viertjes. Sam en Iris mogen dan ook gezellig met ons mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *