Concert Laura Pausini…!

In het kader van “Quality-Time” had Dirk ons getracteerd op een concert van Laura Pausini.
Super gaaf natuurlijk, Laura!
Ik heb 8 jaar lang in de Pizzeria van mijn ouders alleen maar Laura Pausini, Eros Ramazzotti en Andrea Bocelli gehoord. Niet dat ik één woord Italiaans spreek…. nou…. Stanco, Carpaccio, Spaghetti, Pasta, Cappuccino, Posacenere, Bambino, Bella, Pizza…. haha ik kom toch al een heel end zie ik 😉
Maar, om op z’n Jurrian’s een lang verhaal kort te maken hihi 😉 , ik kan de liedjes qua melodie helemaal uit m’n hoofd, weet sommige woorden ook wel mee te bleren maar weet bij God niet wat ze zingen maar ik vind het prachtig. Dat Italiaans is een heerlijke taal en ik kan er helemaal bij wegsmelten. Dus een concert van Laura vond ik he-le-maal té gek!

1 ding was een beetje balen, ik had haar nieuwe CD nog niet #Paniek
Hopen dat ze toch ook wat oude nummers zou zingen, dus ik gauw op Google zoeken, ja hoor, ook oude nummers, dus dát komt helemaal goed. Ik heb er zin in, en Dirk ook!

Waar ik nou geen zin in had was om 07:30 uur mijn nest uit voor het leuke voetbal van onze zoon 😉 Grrrr ik heb ook ooit weekend toch? Eenmaal op het veld is het dan toch wel weer gezellig ouwehoeren. Het gaat daar langs de lijn meer over koetjes en kalfjes, maar dat is een prima niveau voor de zaterdag ochtend. Onze Sam blonk weer uit op het veld. Had hij er eindelijk 5 gescoord moest hij z’n hesje inleveren en voor de tegenpartij gaan scoren. Dus daar scoorde hij er ook nog eens 3. Eigenlijk niet leuk dat hij nu niet kan zeggen of hij gewonnen of verloren heeft, hij speelde voor beide partijen. Ach, hij heeft gescoord en heeft net als Mertens met z’n armen over het veld gezweeft met één vingertje in de lucht haha, zo grappig.

Thuis aangekomen heeft Sam nog even met Jayden in de tuin gespeeld en ik ben verder gegaan met m’n nieuwe hobby: Terras afspuiten met de hoge druk!
Heerlijk werkje pffff, maar wel direct resultaat. Ik kreeg vandaag geweldige hulp van Richard die begonnen is in ons mooie oerwoudje 😉 Ook daar zie je direct resultaat, wat een verschil. Heerlijk als de tuin dadelijk mooi op orde is. We gaan niet op vakantie dit jaar, maar dan kunnen we wel genieten van een mooie tuin. Heerlijk!

Dirk heeft in de middag nog even een uurtje geslapen en daarna zijn we naar Helmond gereden om Sam bij Caroline en Friso af te zetten. Sam mocht daar mee-eten en daarna komen ze naar ons dat Sam lekker in z’n eigen bedje kan slapen.
En nu…. op naar de Heineken Music Hall. Overal stonden borden aangegeven voor de “Toppers” maar Laura was nergens te bekennen. Heel het plein stond vol met matrozen, jeetje wat een volk maar volgens mij wel echt een feest.

Bij de deur van de HMH stonden allemaal ‘normale’ mensen, dus we wisten dat we goed stonden. Toen om 18:30 uur de deur open ging zijn we nog even buiten mensen blijven kijken. Het concert begon namelijk pas om 20:00 uur en het was heerlijk weer.
Toen we bij de ingang stonden kwam er een ‘vreemde’ meneer naar ons toe en vroeg of we nog een kaartje over hadden. Heel toevallig wel ja. Dirk had 2 kaartjes besteld en betaald, maar we kregen 3 e-tickets. Tja, neem maar alle 3 mee dachten we, dan zitten we lekker ruim. Maar als er dan iemand heel toevallig vraagt of we nog een kaartje over hadden, is het ook wel leuk om deze te verkopen. Met 1 voorwaarde, Dirk ging langs hem zitten hihi.
We verkochten ons 3de kaartje (Stoel nr 63) en gingen naar binnen. We dachten even de nieuwe CD van Laura te kunnen scoren, maar ze verkochten alles, behalve de nieuwe CD. Ook mooi!

We probeerden een bakje friet te kopen maar voordat je aan de beurt was zouden we al flauwgevallen zijn. Laat maar zitten dan…
We zochten na een tijdje onze stoelen (rij 30 stoel nr 64 en 65) op en tot onze verbazing was onze stoel nr 65 bezet. Grrrr toch een foutje dan met de kaartjes. Die meneer schuift heel netjes een plekje op naar stoel nr 64 en wij kunnen zitten op stoel 65 en 66…. Tot dat een mw. van stoel nr 66 aan komt lopen en heel netjes aan Dirk vraagt of hij daar zomaar even zit uit te rusten of dat hij daar bijft zitten. Tja, eigenlijk het laatste haha. Personeel erbij, nog meer personeel erbij… Foutje, maar we worden er toch niet uit gezet haha.

Even na 8-en begint het concert. Nou, Ge-Wel-Dig!!! Wat is het toch een stoer wijf die Laura. En wat een dijk van een stem zeg. Als je je ogen dicht deed hoorde je geen verschil tussen live en cd. Ik heb zelden zo’n goed concert gehoord. Af en toe sprak ze een zinnetje nederlands, ook dát deed ze hartstikke goed. Dirk genoot, ik genoot, we hebben echt een heerlijke avond gehad.

Na afloop van het concert zaten we zomaar in de auto want de “Toppers” waren pas tegen middernacht afgelopen, dus daar hadden we geen last van in het verkeer. Op de A2 zijn we even heerlijk gaan uit eten bij de Mac hmmmm! Acht, het vult zullen we maar zeggen.
23:45 uur waren we ongeveer thuis, Sam sliep als een roosje en Caroline, Sophie en Lotte hadden gezellig zitten ouwehoeren.

Schat, ik heb een heerlijke avond gehad. Nog 100 van die avonden…. en dan nog 100 😉
Ik heb echt genoten, en jij ook! Het was geen concert van Guus Meeuwis, maar we hebben GENOTEN!!!

4 gedachten over “Concert Laura Pausini…!

 1. Ja, het concert was inderdaad geweldig. Wij hadden al meer dan een jaar de kaartjes in huis en moesten ook erg lachen om al die matrozen op het plein. Zelf ben ik gek op Italië en ook mijn huis ziet er zo uit. Ben ooit begonnen aan een cursus Italiaans maar ben op de helft blijven steken wegens tijdgebrek met mijn werk maar ieder jaar vertrekken we weer naar Italië met alleen maar Italiaanse muziek in de auto. De nieuwe cd had ik al een poosje dus lekker kunnen oefenen. wij zaten opzij op rij 7 dus tijdens het concert kon ik lekker naar voren glippen en heb daar haast het hele concert gestaan en op de vloer gezeten en ook echt GENOTEN!!!!

 2. niet nog een keer toch 🙁
  heb het al 3 x gedaan maar het gaat steeds mis !

  Ben blij dat jullie het leuk gehad hebben !!!

  gaat het nu wel goed PLEASE !!!!!

 3. fijn dat jullie zo genieten samen!
  keep on going.

  nu nog wat meer zonneschijn hier in nederland, dan wordt het genieten optimaal.

  thinking of you, groetjessssssssssssssssss
  Roswitha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *