Concert Paul Simon & Sting

Al een hele tijd geleden waren wij in het bezit van de concertkaarten van deze heren en vandaag is het dan eindelijk zo ver. We gaan naar Sting. Tuurlijk ook naar Paul Simon, maar Sting is toch wel heel erg gaaf.
Zoals gewoonlijk komen we in de zaal aan en op het moment dat we onze stoelen vinden wordt het donker en begint het concert. Deze keer niet te laat, maar gewon precies op tijd. We moesten wel even wennen, want we hadden zitplaatsen in de Ziggo, maar dan zitplaatsen in het sta-gedeelte. Er waren helemaal geen sta-plaatsen. In de zaal waren dus rijen stoelen neer gezet. Op zich fijn dat we konden zitten, maar je zag eigenlijk helemaal niks omdat je allemaal achter elkaar zit.

Sting kwam op, we moesten even wennen want hij had een baardje. Zonder vinden we mooier maar na een uur waren we er wel aan gewend, geloof ik.

De zang en het geluid is fantastisch! Paul Simon, die ouwe knakker, kan er ook nog wat van. Wat issie klein he?! Sommige liedjes waren erg leuk, maar op een gegeven moment hadden we voldoende Paul Simon gehad eerlijk gezegd.

Gaaf concert, zeker niet willen missen en weer in the pocket! Yes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *