Concert U2…!

A dream came true….

Ondanks het feit dat ik heel mijn leven voor alles kaarten kon bestellen van WK-tickets in America, EK-kaarten Portugal, Laura Pausini, Bekerfinale  PSV – Heracles, One Directrion…. Lukte het mij op geen enkele manier om aan kaarten te komen voor het concert van U2 in september. De eerste ronde van de kaartverkoop zat ik klaar achter mijn pc, nog voordat de verkoop gestart was, waren ze al uitverkocht. Ik kwam er op de site gewoonweg niet doorheen. Een paar dagen later werd er een tweede dag ingelast om kaarten te kunnen kopen omdat U2 besloten had nog een dag in Amsterdam op te treden. Uiteraard zat ik toch ook al ruim op tijd (niet des Dirk Jolen maar goed) klaar voor mijn pc. Ook deze keer pieste ik langs de pot. Geen kaarten voor ons…
IMG_2824Deze maandag was voor ons eigenlijk a bloody sunday.

Claud staat aan de voetbal, ouwehoerd gezellig met Linda Kotte over de misgelopen kaartjes van U2 en laat haar nou een vriendin hebben die he-le-maal gek is van U2. Zij (Miranda) heeft voor alle concerten meerdere kaarten. Ze gaat werkelijk alle dagen, geweldig. Wat was het voor ons dan ook super geweldig nieuws toen we te horen kregen dat we twee kaarten van haar over mochten nemen van het concert in Antwerpen. We hebben een gat in de lucht gesprongen, want als ik ooit nog naar een concert zou willen wat bovenaan op mijn lijstje stond, dan zou het U2 zijn!!!
IMG_2814En daar stonden we dan vanavond. Wat een prachtig concert, wat kan die Bono zingen. Geweldig. We hebben er ontzettend van genoten. Alle hits die terug gingen naar mijn stap-periode kwamen langs zijn nieuwe repertoire voorbij. Wat ontzettend gaaf!!!
Claud en ik houden altijd na ieder concert wat we bezocht hebben een top 5 lijst bij, na dit concert van vanavond kunnen wij jullie laten weten dat U2 stipt op nummer 1 in de lijst staat. Prachtig, wat hebben we genoten.
IMG_2803Lieve Linda en Miranda, ontzettend bedankt dat jullie samen dit voor ons hebben mogelijk gemaakt. Ontzettend dankbaar dat we dit weer mochten meemaken en kunnen meenemen in onze memories.
IMG_2913

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *