Controle chemo nr. 4…!

Vandaag gingen we naar het ziekenhuis voor de controle voor de 4de chemokuur. We hadden deze keer weer het gesprek met dezelfde vrouwelijke co-assistent longziekten als 3 weken geleden, en is zal je verklappen, het was he-le-maal niks! Het gesprek verliep niet lekker, sterker nog, voordat het liep, liep het al niet.

Volgens mij was ze heftig gezakt voor haar communicatie examen, het liep niet, ze voelde Friso als een bedreiging, kortom klote!!!

Op een gegeven moment dacht ik: “Weet je wat, ik naai eruit” maar kon met nog net beheersen om haar aan te spreken op haar hotaine houding. Ik zei: “Ik vind het gesprek helemaal niks, en ik vind U helemaal niks. Ik voel me niet serieus genomen!” Waarop ik als antwoord kreeg: “Ja, heeft U nog medicijnen nodig?”

‘s Avonds hebben ik contact op genomen met de afdeling longziekte, en vroeg of mijn ‘vertrouwde’ arts contact met mij kon opnemen. Binnen een uur werd ik teruggebeld, en werd ik ingepland bij Dr. v/d Borne.

Maar waar het nu om ging: De bloeduitslagen waren goed en de Thorax was gelukkig ook prima dus wederom groen licht voor de derde cycli chemo. Vrijdag mogen we weer aan de juice!

 

 

Een gedachte over “Controle chemo nr. 4…!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *