Controle na 3 maanden geen ziekenhuis…!

Sam met z'n DSI

Vandaag hadden we om 12:10 uur een afspraak bij dokter v/d Borne, van te vorgen moesten we nog even langs route 55 om een longfoto te maken. Daar was ik zomaar klaar, want ik weet ondertussen welke houdingen ik moet aannemen bij het maken van de foto’s.
Omdat het meivakantie is hadden we Sam meegenomen naar het ziekenhuis. Natuurlijk hou je in je achterhoofd dat de uitslag ook mis kan zijn, maar een Nintendo DSI doet toch altijd wonderen moet ik zeggen.
We waren ruim op tijd bij route 34, we waren zelfs eerder dan Friso, terwijl mijn naam Dirk te laat Jolen is…. Het zal wel aan de spanningen liggen dat we zo vroeg waren.
Helaas liep het bij de arts een beetje uit en waren we tegen 12:45 uur pas aan de beurt.
We nemen plaats op onze ‘vaste’ stoel, en Sam ging op het krukje zitten met Fifa op z’n scherm.

Het gesprek verliep deze keer anders dan anders. Normaal krijgen we meteen te horen dat alles goed is, maar nu begon de arts te vragen of ik klachten had “JA”, en welke klachten ik had. Wellicht had hij zijn bevindingen op het scherm objectief willen bekijken tegen mijn klachten.
Tussen neus en lippen door kreeg ik dan toch de verlossende zin dat de foto er weer prima uitzag. FJOEW, gelukkig maar. Stiekem hoop je het, en ga je er van uit, maar dat ik nu nog leef hoef ik eigenlijk niet van uit te gaan. Iedere dag die ik erbij krijg moet ik zien als een kadootje. Vandaag was wel weer een heel spannend kadootje moet ik zeggen….
We nemen nog even het boodschappenlijstje door van de medicatie die we moeten hebben, en maken een nieuwe afspraak voor over 3 maanden. Deze keer een afspraak voor een Petscan, de scan die ik in mijn sneldiagnose week ook gehad heb. Deze scan is met vloeistof en kunnen ze op de scan ook zien hoe het met de uitzaaiingen in de rest van het lichaam is. Deze staat gepland voor 9 juli, op 16 juli krijgen we dan weer de uitslag. Een week later krijg nog een scan van het brein (voor zover nog aanwezig 🙂 ) Kortom, we hebben weer even ziekenhuisvakantie.
Na het ziekenhuis werd de traditionele ziekenhuisbankjesfoto weer gemaakt, deze keer was Sam onze fotograaf:

De ziekenhuisbankjes foto

Toch hakt iedere keer zo’n dag als deze er goed in en hebben we een verhouding met de Paracetamol gekregen, maar dat zal morgen wel weer wat gezakt zijn.
Positief, we gaan er weer voor, hopen op een beetje warme zomer, er staan wat leuke uitjes voor de deur (Guus Meeuwis in het PSV stadion, Marco Borsato, BBQ van Claud haar werk, Roda-PSV, Iris haar 13de verjaardag, Claud haar 30ste!!! verjaardag…. kortom, we gaan ‘genieten’.

8 gedachten over “Controle na 3 maanden geen ziekenhuis…!

 1. Hallo Dirk en familie.
  In eerste instantie wist ik niet goed wat ik op die brief van jou moest antwoorden.
  Nu ik op 25 april lees dat er ook een lichtpuntje (in Eindhoven) is ben ik heel blij.
  Ik leef met je mee en hoop dat je toch minstens nog een kampioenschap van PSV mag meemaken. Je site is heel leuk geschreven en ik hoop hem nog lang te lezen.
  Geniet van elke dag, heel veel groetjes en sterkte. Sep.

 2. Gewoon lekker doorgaan lieve Dirk. Iedere dag is er weer eentje en heerlijk dat je (jullie :-)) nu even een ziekenhuisvakantie hebben.
  Geniet ervan en ik wens jullie een heerlijk warm zonnetje toe

  XXX
  Mar

 3. Wat een fijn nieuws weer ff geen ziekenhuis en onderzoeken.
  Supermooie site, eens stuk makkkelijker als die andere.
  Geniet van elkaar en tot gauw weer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *