Controle na alle behandelingen…!

Vandaag was het weer spannend!! De eerste controle na alle behandelingen. Ik moet zeggen dat valt best tegen, je blijft malen in je kop, je gaat  er van uit dat het goed is maar in de kop blijft het malen van …… stel je voor het is niet goed.  Dus nadat we Sam naar school hadden gebracht zijn we naar het ziekenhuis gegaan. Eerst een thorax, even bloedprikken en daarna naar de longpoli. Als je daar zit komt alles weer boven, je gaat weer malen etc, Ik hield Claud vast en we zeiden tegen elkaar, we krijgen goed nieuws!! Opeens klonk de stem van Dr. van der Borne, meneer Jolen. Dat ben ik dus zodat we maar naar binnen gingen. Eenmaal binnen was er eigenlijk alleen maar goed bericht, ik had bloedwaarden als van een jonge kerel en het belangrijkste was er was sprake van remissie. Kortom een beter bericht konden we niet hebben, de doctor was super tevreden en stelde voor om een nieuwe afspraak over 2 maanden te maken!! Opgelucht gingen we het ziekenhuis uit en deden ons bel rondje!

Twee maanden geen ziekenhuis, onderzoeken etc heerlijk maar als je later na gaat denken kom je al snel van twee maanden is prachtig maar waar gaat het over je bent net 45 jaar geworden en krijgt er twee maanden bij. Koop je een 2e hands wagen krijg je drie maanden garantie. Maar we zijn blij!! Het afzien heeft nut gehad en we kunnen plannen gaan maken voor de zomer vakantie!!

 

 

6 gedachten over “Controle na alle behandelingen…!

 1. Ben heel blij voor jou en Claud en idd tot half juni een ziekenhuisgedoe meer, maar ehhhhhh……hoe groot ben jij wel niet als ik zo naar de deur kijk 😉

 2. hoi Dirk,
  ik snap dat je sceptisch bent. het gaat ook inderdaad nergens over als je net 45 bent. maar gelukkig kun je een fijne zomer tegemoet zien met je gezin. ik hoop dat het de beste zomer wordt van allemaal. als ik daarvoor al mijn zonneschijn in zou moeten ruilen dan doe ik het zonder aarzelen. geniet ervan. ik gun het je (jullie). groetjes, Roswitha van den Hurk

 3. Dat is natuurlijk het beste nieuws wat je kunt krijgen! Wij wensen jou en je gezin natuurlijk de allermooiste zomer ooit, hoe moeilijk het ook is om voluit te genieten. Geniet van alle momenten samen en hopelijk komen er nog heel veel goede berichten na toekomstige controles.

  Groetjes
  Danielle en Melvin Wind

 4. YESYESYES!!!!Ja je mag sceptisch zijn maar niet te lang bij stilstaan.Het is allemaal niet eerlijk en het klopt voor geen meter maar je knokt voor extra tijd en kwaliteit..en dat doe je tot nu toe heel goed!Wat gaven de artsen je en hoever ben je nu?!En je zou ze versteld laten staan toch??Dat je dit gaat winnen is natuurlijk een mooie droom(maar heel soms gebeuren er wonderen) maar dat je er nog wel even een poosje bent..mag ik op je 46e verjaardag dan een biertje op je komen proosten?!
  Diike knuffel,ik vind je een moedige vent!!!xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *