Controle voor chemo nr. 2…!

Vandaag gesprek met Dr. Schakenraad en weer van te voren bloedprikken en longfoto maken. Op zich was dit niet zo spannend, mijn bloedwaarden waren goed en ik wist al dat de longtumor op zijn sodemieter had gekregen omdat ik op 6 december, een paar dagen na de eerste chemokuren, om 02:30 uur zo’n verrekte pijn in mijn borst had, dat ik het ziekenhuis heb gebeld. Ik kon direct naar de Eerste Hulp komen en daar hebben ze direct een thoraxfoto gemaakt. De dienstdoende longarts bekeek de foto waarop ik vroeg: “en al resultaat te zien?”. De arts stak haar duim omhoog, dus dat was meteen weer goed nieuws.

 

Na het maken van de longfoto en het bloedprikken had ik een klein gesprek met Dr. Schakenraad. Ik kreeg groen licht voor de tweede cycli chemokuur. Het bloed en de thoraxfoto was goed!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *