Culinair weekend…!

Dit weekend hadden we vrij. Sam was uit logeren bij tante Kieke en ome Andy, en Roos en Iris waren bij hun moeder.

Een probleem, we hebben ook nog een hond haha. Na onze Guus goed uit gelaten te hebben zijn Claud en ik heerlijk wezen eten bij de Japanner Momoyama in de stad geweest. We hadden een heerlijk menu gekozen bestaande uit een shushi, soep, gebakken zalm, garnalen, mais kip en heerlijke ossenhaas met gebakken rijst en gezonde groente. Voor het eerst in lange tijd heb ik echt heerlijk gegeten, ik zag garnalen en ik proefde ook garnalen ;-D

Omdat de vrijdag zo goed bevallen was en omdat de borrel bij Jet niet doorging zijn we weer lekker met z’n tweetjes de stad in gegaan en hebben heerlijk gegeten bij Gauchos. Hier namen we het Jubileum Menu bestaande uit rose, een salade met fricandeau (ofzoiets) tomatensoep en een overheerlijke ossenhaas. Als toetje kregen we een crepe met ijs wat er haast niet meer bij paste. Dus op naar huis….maar toch niet!

We zijn lekker naar de bioscoop geweest naar de film Blitz, super vet echt een aanrader, en na de film zijn we zelfs nog even de stad in geweest. Marleen en Werner waren ook in de stad, dus we hebben gezellig samen wat gedronken. Rond 01:30 uur zaten we weer in de auto terug naar huis. Thuis hebben we nog gezellig geouwehoerd en zijn rond 03:00 uur onze voeten naar bed wezen brengen.

Zondag leek het weekend weer voorbij, ik heb wat dingetjes op kantoor gedaan, en Claud is Sam wezen ophalen. Andy kwam haar tot Weert tegemoet waardoor Claud niet heel dat eind tot Landgraaf hoefde te rijden. Kortom, we hebben een heerlijk weekend gehad wat we ook wel nodig hadden, want maandag is weer een erg spannende dag. Longfoto en gesprek met de arts!!!

 

 

Een gedachte over “Culinair weekend…!

  1. IK zat september te zoeken, maar je was nog niet zover 😉
    Antwoord op jouw reactie op mijn blog: whahahahhahahaaa deal!!!!! Maar ik ga niet helemaal naar Eindhoven hoor 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *