Dagje Scheveningen…!

Foto’s Scheveningen
Vannacht hebben we een uurtje langer mogen slapen, niet dat wij daar ook maar iets van merken want onze Sam zat al om 07:00 uur voor de tv en heeft onze Roos om 08:00 uur gewekt om beneden te komen spelen.

We hebben samen ontbeten en “de kinderen”, en dan bedoel ik Iris en Claud haha, die hebben nog even de Cup Song geoefend. Ze kunnen het al aardig goed. Roos klopt ook op haar bekertje en klapt af en toe in haar handen. Heel leuk om te zien, misschien dat ik er nog een filmpje van gemaakt krijg dan zet ik hem hier op de site haha.

Op 2 november 2010 zijn we in Scheveningen geweest, dat weten we nog goed omdat ik toen nog ‘niet ziek’ was. Het enige waar ik toen last van had was een longontsteking. Vandaag hebben we besloten om deze plek weer eens op te zoeken en dan maken we de afspraak dat we er over drie jaar weer staan!!!

Om 11:45 (nieuwe tijd, ik moet er altijd even aan wennen, sommige klokken staan al goed en sommige nog niet) stappen we in de auto richting zee. We maken even gauw een stop bij de Mac in Best voor een chocolademilkshake voor Claud, die hebben ze sinds deze week weer. De Kids krijgen een bak kipnuggets om te delen en ik heb nog 134 km te gaan…bestemming Scheveningen en de zon breekt langzaam weer wat door, komt helemaal goed!
Het zonnetje breekt door

Om 14.40 hebben we dan eindelijk onze auto een plekje kunnen geven en lopen we richting het strand. We beginnen natuurlijk met het maken van foto’s. Het waait flink aan het strand maar af en toe krijgen we toch een prachtige zonnestraal. We lopen richting de pier waar we niet meer op mogen maar maken er toch nog een paar mooie foto’s van. Wie weet staat de pier er de volgende keer niet meer. we lopen nog door het winkelcentrum maar kijken eigenlijk nergens naar, het is fijn om even geen zand te happen.

Scheveningen 27-10-2013

Scheveningen 27-10-2013

Voordat we weer naar buiten lopen prakken we ons met z’n vijven in zo’n pasfotohokje en gaan met z’n allen op de foto, dat was lachen!

Als we weer naar buiten lopen zoeken we een gezellig tentje om wat te drinken. Bij binnenkomst zien we dat we in hetzelfde tentje zitten als drie jaar geleden, alleen 1 bankje verder. Iris en ik neen een colaatje en Claud, Sam en Roos nemen warme chocomelk met slagroom. We eten nog een kleinigheidje en lopen daarna weer richting de auto. Twee uurtjes zijn zomaar voorbij!

Op de weg naar huis zijn we rond 17:40 uur bij Boxtel en is het al donker. We besluiten meteen door te rijden naar Roos haar huis in Duizel en zetten haar daar af. We hebben een heerlijke dag gehad en hebben volop genoten, gewoon alleen al het samen zijn met je gezin maakt een mens blij!

3 gedachten over “Dagje Scheveningen…!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *