De Maand Juli…!

De maand Juli begon voor ons in de auto.  We waren op zaterdag 29 juni gaan rijden naar Italië en we hadden goed in ons achterhoofd gehouden hoe de rit naar wintersport was verlopen, dus we hadden een overnachting ingecalculeerd in Kramsach – Oostenrijk . We wisten dat in Kramsach ook appartementen werden verhuurd en zo konden we het ongeveer qua afstand verdelen. In Kramsach aangekomen hadden we een leuk appartement. Na de overnachtingsspullen uit de auto gehaald te hebben zijn we gaan eten; 5 maal frietsel, is gewoon friet met snitzel maar het klinkt echt Oostenrijks. Na het eten zijn we naar het appartement gegaan en hebben we heerlijk geslapen. De volgende dag was Claud jarig en zoals vaker hadden we een knallende verjaardag….in de auto.  Ook de cadeau’s waren top! Ritter Sport chocolade met Knusperflakes en een cd van Bon Jovi, maar het belangrijkste was het einddoel Riccione in Italië.

Na ruim 500 km rijden kwamen we aan op de camping waar we altijd komen: Camping Alberello in Riccione en omdat we onze caravan 2 seizoenen geleden al hadden verkocht moesten we dit jaar een sta-caravan huren, effe wennen maar alles zat erop en eraan. De vakantie was perfect, heerlijk weer, geweldige zee, fantastisch eten en een werelds gezin, wat wil je nog meer als je met een heerlijke vrouw, Claud, gaat en met je kinderen Roos, Iris en Sam. Kortom ik heb genoten !!!. We hebben heerlijk de toerist uitgehangen, lekker uit eten, we zijn wezen shoppen in Riccione en Cattolica en we zijn naar San Marino geweest.  Het was weer als vanouds. Het enige was dat ik harder moest werken om de dag door te komen. Ik heb nog steeds last van de na-weeen van de chemo. Dat wil natuurlijk zeggen dat die zijn werk goed heeft gedaan en natuurlijk ben je blij dat je nog een vakantie samen hebt, maar bijvoorbeeld San Marino was voor mij gelijk aan de beklimming van de Alpe de’Huez . Maar ondanks dit hebben we genoten Claud had alles volledig onder controle, Sam zwom super, Iris genoot na haar stress-school-periode en zelfs Roos vondt het weer heerlijk. We hebben bij Roos een nieuwe coupe gezet kijk de foto’s vóór en ná de kapper maar. Maar zoals verwacht: “Daar waar je van geniet, komt snel tot een einde.”

In de nacht van zaterdag op zondag 13-14 juli zijn we weer thuis gekomen en we waren tevreden, het was goed geweest, ook deze vakantie zit weer in de knip!!!!

Dank mijn vrouwke Claud, en off course the kids xxxx

Het vakantiegevoel was van korte duur want op de 16de mocht ik weer naar het ‘Cathrien’ voor een hersenscan, dit was een vervolg op de petscan die ik voor de vakantie had gehad dus we stonden direct weer op scherp. We gingen van een goede uitslag uit en die kregen we ook op vrijdag de 20ste juli. Inmiddels zitten we weer aan het einde van de maand en de 30ste is onze kleine grote man jarig!!! Sam wordt 7 jaar en dan denk ik aan de uitspraak van de longarts dat ik bij de “happy few” behoor. Als iemand had gezegd: “Je maakt Sam zijn 7de verjaardag nog mee”, dan had ik hem voor gek verklaard.

Een gedachte over “De Maand Juli…!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *