Dirk Jolen

Mijn naam is Dirk Jolen, ben 45 jaar oud, en ben deze website begonnen toen ik op 44 jarige leeftijd te horen kreeg dat ik longkanker heb, met op diverse plaatsen uitzaaiingen die alleen palliatief (levens-verlengend) behandeld kunnen worden…!

Waarom een website, is de vraag dan meteen. De eerste reden is om mijn ervaringen op te schrijven omdat alles zo snel gaat waardoor je binnen no-time niet alles meer weet. Je komt in een emotionele achtbaan.

Een tweede doel is het realiseren van iets waaraan Claud, de kinderen en iedereen die dichtbij mij staan kunnen terug kijken. ik wil niet een foto aan de muur worden, of een achtergrond op een telefoon. Door het schrijven van mijn ervaringen hoop ik mijn gezin iets na te laten behoudens herinneringen. Sam is bijvoorbeeld nu 5 jaar oud, en hopelijk kan hij net zoals Roos en Iris ooit een nakijken wie zijn vader was, hoe hij dacht, leefde, trots was op zijn kinderen, hoeveel hij van ze hield, hoeveel hij van Claud hield etc.

Ik wil in ieder geval in het speciaal bedanken mijn vrouwke Claudia, voor haar hulp aan het maken van deze site en haar onvoorwaardelijke steun tijdens mijn ziekte. Ook een speciaal bedank voor mijn zus Caroline en haar man Friso die mij geweldig begeleid hebben met alle medische hulp. Friso is bij iedere uitslag van ieder onderzoek mee geweest, en op mijn zus konden wij als gezin helemaal terug vallen. Helemaal top!!!

Bij elk blog en foto-album kan men opmerkingen plaatsen. Wil je me liever een privé-bericht sturen, dan kan dat via onderstaande knop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *