Een gezellig etentje…!

Vanavond hebben we heerlijk bij Bali gegeten samen met Hans en Charlotte. We kennen Hans en Charlotte toch alweer een jaartje of 7, en zijn elkaar nooit uit het oog verloren. Ze hebben hier in 2005 twee lieve Britjes, Bino en Dandy, gekocht, Bino is helaas veel te vroeg overleden aan een hernia. In 2010 hebben ze hier weer een nieuwe aanwinst gekocht, Maus, en sinds die tijd is ons contact alleen maar sterker geworden.

Af en toe gezellig ouwehoeren met een bak koffie en taart. Geen taart of zelfs 2 taarten, dat wil ook wel eens gebeuren 😉

Altijd gezellig om even bij te kletsen, het gaat over vanalles en niets en toch is het dan zomaar weer laat. Gewoon, zonder verplichtingen, eisen en vooral geen moetjes. Gewoon erg gezellig dus!

Ook vanavond hebben we gezellig kunnen kletsen, lachen en natuurlijk heerlijk gegeten. Onze Sam was ook mee naar Bali, en bij een hap in een stukje vlees zat zijn tandje wel zo erg los, dat Claud hem eruit getrokken heeft. Het was even schrikken voor Sam, maar al gauw vond hij zichzelf heel erg stoer. Sam zijn eerste tandje eruit in combinatie met de gezelligheid is een avond om zeker niet snel te vergeten.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *