Een heerlijk weekend…!

Zaterdagmiddag krijgen we bezoek van mijn schoonzus Angelique met haar man Andy en de kleine Lennon. We kletsen gezellig wat en het is alweer gauw later in de middag dat ze weer richting het Limburgse moeten. Eigenlijk zou onze Sam vanavond naar mijn zus Caroline gaan, maar omdat er daar een paar ziek zijn, en ze geen risico voor mij wil lopen is het niet verstandig om Sam naar haar te laten komen, en regelen we dat Sam met Ang en Andy mee kan gaan, en daar blijft slapen. Sam besluit later zelf dat hij bij opa en oma wil blijven slapen, dus oma haalt Sam na het werk op bij Ang. We zijn al heel blij dat Sam bij hun terecht kan, want vanavond hebben we een etentje met de collega’s van Claud haar werk van Peppelrode. Dit is het clubje waarmee we al 2 jaar achter elkaar in mei mee naar de Ardennen zijn geweest. Het is een gezellige groep, en iedereen heeft wel wat te kletsen. We hadden tegen 19:30 uur afgesproken bij de Bengel in Nuenen.

Wat uniek is voor ons, is dat we ook nog ruim op tijd aanwezig waren in Nuenen, het lijkt wel alsof we er echt zin in hebben, en even lekker kunnen ontspannen.

De tafel is bezet met 12 man, en kletsen volop. Er wordt haast niet over mijn ziek zijn gesproken, wat ik op zich wel prettig vind.

Tegen 22:00 uur gaat iedereen langzaam weer naar huis, en zelf zijn we rond 22:30 uur weer thuis.

Claud en ik lachen, huilen, luisteren muziek en praten over heel heel heel veel dingen tot zo’n 03:45 uur in de nacht. Het is heerlijk, en we genieten er beiden van. Het maakt ook niet uit hoe laat het wordt, want Sam is in Limburg en morgen hoeven we ook niks.

 

Zondag slapen we heerlijk uit, en tegen 11 uur krijgen we een smsje van Marco en Louisa. Ze vragen of we vanmiddag thuis zijn en of we het leuk vinden als ze gezellig op de koffie komen. Natuurlijk, altijd gezellig. We spreken af tegen 13:30 uur, dus wij kruipen nog even op de bank 😀

Het is fijn om Marco en Louisa nog een keer te zien, door alle hectic is het vaak moeilijk iets (ruim) van te voren af te spreken. Ze stellen voor gezellig met z’n allen ergens te gaan eten, maar wij moeten Sam nog bij mijn ouders op halen. Claud stapt met Louisa in de auto en rijden “gauw” op en neer naar Landgraaf. Tegen 18:00 uur zijn ze weer terug, en rijden we meteen door naar St. Oedenrode. We gaan naar Pan & Cook. leuk tentje, vooral veel pannenkoeken, maar ook andere gerechten. De kids eten pannenkoeken, Marco dus ook 🙂 en wij bestellen een Teryaki – iets. De kinderen kunnen gezellig spelen in een speelhoekje en vermaken zich prima. Al gauw worden de kinderen moe, en moeten we rekening houden met de tijd, want morgen moeten ze weer naar school. Thuis aangekomen gaat Sam nog gauw in bad en kruipt onder de wol.

We zeggen beiden vol overtuigen dat we een heerlijk weekend hebben gehad. Dit is echt genieten!

Een gedachte over “Een heerlijk weekend…!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *