Een nieuwe site…!

Na een dag en een nacht tot 03:30 uur in de vroege ochtend knutselen en klooien is het dan zo ver…. onze nieuwe site is online. Als ik wat in m’n kop heb moet het natuurlijk ook meteen af, slechte eigenschap? Of juist een goeie? Als ik eraan begin ken ik ook geen grenzen en ga ik door tot het af is. Ik ben dan wel heel blij met het resultaat, en zeker met alle complimentjes en reacties die we van iedereen krijgen.

Zonder hulp van Hans was het me overigens nooit gelukt 😉 Heb meerdere keren mijn hulplijn moeten raadplegen waarvoor mijn dank ook erg groot is!

Waarom een nieuwe site eigenlijk? Tja, heel verhaal en heel wat telefoontjes verder met Apple hebben we besloten om de site te vernieuwen. De vorige site hadden we bij Mobile Me lopen van Apple. Een tijdje geleden kregen we bericht dat Mobile Me vanaf 30 juni (mijn verjaardag 🙂 ) ermee gaat stoppen, en iedereen die een site heeft lopen bij Mobile Me moest ervoor zorgen dat ze de site ergens anders moesten gaan hosten. Wachten we tot 30 juni, dan lopen we het risico dat de site volledig van het net verdwenen is en dat willen we natuurlijk niet. Om alle ellende voor te zijn, en omdat deze site voor ons enorm belangrijk is hebben we besloten om nu al langzaam te kijken wat we willen doen met de site.

Ik moet zeggen dat ik deze site een stuk gebruiksvriendelijke vind dan de vorige site. Deze site is een stuk sneller, strakker en overzichtelijker. De teller zijn we helaas kwijt, maar misschien weet Hans daar nog een trucje voor haha. De teller op de oude site was al ruim over de 10.000 bezoekers vanaf januari 2011, dat zijn ruim 20 bezoekers per dag!

Alle reacties die ooit geplaatst zijn bij een stukje wat wij hebben geschreven heb ik allemaal verhuisd naar deze site met de juiste datum en tijd erbij vermeld, dus ook die zijn gelukkig niet verloren gegaan. Het gastenboek is ook gewoon te gebruiken en staat onder ‘Contact’.

Wordt er nu een nieuw stukje geschreven zie je onderaan de tekst staan of Dirk of ik het stukje geschreven heeft. Misschien dat we voor Iris ook een account aanmaken zodat zij ook af en toe een stukje op de site kan plaatsen. Al met al zijn we heel blij met de nieuwe site en hopen we dat we nog een hele tijd de site samen mogen bijhouden.

Ik hoop dat alle mensen die ons blog bezoeken ons nog lang mogen volgen en af en toe een berichtje voor ons achterlaten. Dit klinkt heel stom misschien, maar het is toch altijd leuk om een berichtje te ontvangen via de site. Ik merk dat we daar veel steun aan hebben en het altijd enorm waarderen als je merkt dat mensen aan je denken en met je meeleven. Ik weet zeker dat de kinderen en ik het ook later als prettig zullen ervaren als we mogen teruglezen dat zó ontzettend veel mensen nu met ons meeleven en ons alle goeds wensen.
Ook alle lieve mailtjes die we ontvangen bewaren we. Ooit printen we ze uit en gaan ze in een mooie klapper samen met alle brieven en kaartjes die we krijgen. Ik zal even wat opbiechten, de kerstkaarten van vorig jaar hangen nog steeds aan de muur. Zó lief allemaal, ik kan ze niet weg doen. De kerstkaarten van 2010 hebben tot kerst 2011 gehangen whahahaha, erg he! Toen had ik echt geen plek meer aan de muur en heb ik ze helaas moeten afpakken, maar 2011 hangt nog steeds aan de muur. Het hoort hier ondertussen gewoon bij het interieur 😀
Als Sam een vriendje te spelen heeft gehad en de vader of moeder komt het vriendje ophalen vergeet ik steeds dat de kerstkaarten er nog hangen. Nou, ik moet eerlijk zeggen, 25 graden in juni en dan kerstkaarten aan de muur….. mwa….. haha.
Maar dan weet iedereen dat, hier hangen heel het jaar de kerstkaarten aan de muur! 😉
We waren al niet normaal, dus dit past wel bij ons!

Blijf ons met z’n allen volgen en wij zullen geregeld voor een up-date zorgen.

3 gedachten over “Een nieuwe site…!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *