Een ontzettend gevoelig hoofd…!

Nadat ik in 2011 tien preventieve hersenbestralingen heb gehad klaag ik eigenlijk nooit meer over hoofdpijn maar vooral over ‘een gevoelig hoofd’, want dat was pas echte hoofdpijn met het gevoel alsof er met messen in mijn hoofd werd gestoken.

Nu heb ik niet een gevoelig hoofd, maar een ontzettend gevoelig hoofd. Mijn voorhoofd doet al pijn als je ernaar kijkt. Als ik het met mijn vingertoppen aanraak doet het gewoon al zeer. Het is niet constant maar wel heel vaak. Stress of moeten we aan uitzaaiingen denken? Het is zo klote dat je dat laatste toch altijd in je achterkop houdt, het is een feit dat het kan natuurlijk. Ik kijk het al een paar weken aan, het wordt wat minder en dan is het er weer. De pijn lijkt steeds langer te duren, dus dan toch maar een keer naar de huisarts ermee.

Bij de huisarts aangekomen verwijst hij ons uiteraard door naar mijn neuroloog, hadden we zelf ook wel al kunnen bedenken, maar hij vond het toch fijn dat we hem erbij betrokken hadden.
Nog even mijn teen laten checken die er helemaal niet zo best uitziet met als gevolg een afspraak te maken bij de wondverpleegkundige.
Nog even een oude wondbreuk laten voelen waarbij ik nu het nietje van het matje voel zitten als ik hoest of me buk om m’n schoenen aan te trekken. Verwijzing voor de chirurg…!

Een grote APK dus, maar het belangrijkste is mijn ontzettend gevoelige hoofd.
De 20ste november kunnen we er al terecht! Nog even volhouden dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *