Fysiotherapie voor Tens-Apparaat…!

Vandaag moeten we om 13:00 uur in het ziekenhuis bij de afdeling ‘Fysiotherapie’ zijn. Oke, het was 13:03 uur toen we arriveerden op de juiste afdeling, maar jeetje dat mens van de fysio reageerde wel erg spastisch. We konden ons niet melden dat we gearriveerd waren omdat er op de deur een briefje hing met een tekst als: “Neemt U plaats, U wordt gehaald voor Uw afspraak. Duurt dit langer dan 10 min? Klop dan op de deur”.
Wij gingen dus braaf zitten wachten, ook al waren we 3 min. te laat, zo te lezen kunnen hun ook 10 min. te laat zijn dus….
Om 13:12 uur gaat de deur open: “Dhr. Jolen? U bent echt veel te laat, ik ben al een paar keer aan de deur geweest maar nu heb ik eigenlijk veel te weinig tijd… bla bla bla” Toch liepen wij door want wij zaten toch echt al een tijdje te wachten. We kregen geen hand van ze, nou ja, dan maar niet. De toon was toch al gezet!
In haar kamertje aangekomen waar ze nog steeds liet blijken niet blij met ons te zijn, lieten wij ook met onze houding blijken niet blij met haar te zijn. Toen we de deur uitliepen was dit wel meer dan duidelijk denk ik. Jeetje wat een chagrijnig mens was dit.
De 16de moeten we bij haar op controle, maar dat gaat natuurlijk niet happenen. Als je mijn blog terugleest weet je dat ik al eens eerder een Longarts ‘ontslagen’ heb. Ik ga nu een fysio ‘ontslaan’ 😉IMG_2521

Dit is het TENS-Apparaat welke alweer gauw retour is gegaan omdat ik er geen baat bij heb!

Een gedachte over “Fysiotherapie voor Tens-Apparaat…!

 1. Hoi Dirk,
  Was erg onder de indruk van je verhaal, vanmiddag. Heftig allemaal!
  Ik reageer even hierop omdat ik ook enkele behandelingen met tens heb gedaan. Het is mogelijk zo’n apparaat zelf aan te schaffen en jezelf te behandelen. Voordeel is dat je zelf het beste weet waar de pijn zit.
  Ik overweeg om zo’n apparaat aan te schaffen, maar ga dit eerst overleggen met de neuroloog.
  Als ik, via haar, iets vind dat voor mij werkt, zal ik je dit laten weten.
  Ik ga je site bij mijn favorieten zetten en je volgen, hopelijk nog heel lang.
  Groetjes, Els van Duijnhoven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *