Geen wintersport meer…!

Eigenlijk wisten we het al een jaar lang, maar nu komt het toch wel heel dichtbij.
Dit jaar gaan wij niet op wintersport. Vorig jaar was het zo’n ontzettend drama. We hebben het hartstikke fijn gehad hoor, begrijp me niet verkeerd, maar ik had de kracht niet om op mijn plank te blijven staan.
Op het moment dat je beseft dat je niet op wintersport gaat doet dat pijn. En laat opeens iedereen om je heen op wintersport gaan…. Da’s altijd he!
Ik heb het wel gemist moet ik eerlijk zeggen, ik heb de zwölfer gemist, de poedersneeuw, de sfeer, het hotel, het zonnetje, verstand op nul, ja ik heb het echt gemist. Het deed wel even zeer, het is toch belachelijk dat die klote ziekte dit zomaar van mij durft af te pakken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *