Gelukkig nieuwjaar…!

Alweer 2012!!!!! Voor iedereen een gelukkig nieuwjaar en vooral geluk en een goede gezondheid, want dat is natuurlijk het belangrijkste!!! Ik gun iedereen het beste en wens iedereen ook toe wat zij mij wensen :)). Wij hebben oud en nieuw lekker met z’n vijven gevierd, lekker dingen doen wat we zelf wilden doen. Geen gedoe met wannabe Friends, gewoon Ik zei de gek, Claud, Roos, Iris en Sam. Oudjaar 2012 vieren we het weer met familie maar dit was onze avond!!!

Wat een jaar 2011, pfff, en wat staat ons te wachten in 2012….

2011 was zwaar erg zwaar, de pieken van onzekerheid over de toekomst, onzekerheid over “haal ik de zomervakantie nog”, “haal ik kerst nog??” Natuurlijk krijgen we dit in 2012 ook maar zijn zwaarder bewapend en weten van de klappen van de zweep. Ook in 2012 hebben we onderzoeken met de daarbij behorende spannende uitslagen, maar ik denk dat iedere kankerpatiënt dit heeft.

Wat heeft mij bezig gehouden in 2011 naast het medische? Hoe regel ik alles voor Claud en de kinderen. Ik denk dat ik hierin voor 85% op schema lig.

Wat heeft mij als mens geraakt? Dat er steeds meer mensen komen die het beste met je voor hebben en waar ik en Claud terecht kunnen. Natuurlijk blijven mijn zus Caroline en Zwager Friso met stip op een staan, maar ook een Marleen & Werner, Mirjam & Bjorn, Ingrid & Jurrian en Roel hebben ons meer dan positief verrast.

Ook van mensen die ons dierbaar waren hebben we afscheid moeten nemen, sommige mensen kunnen niet omgaan met een ongeneeslijk iemand. Het is dus waar de advertentie campagne “1 op de 4 mensen stapt uit het leven van een ongeneeslijke zieke” berust op de waarheid. Let op ik veroordeel dit niet, het is slechts teleurstellend.

Ook privé vrienden uit o.a. de katten wereld haakten af, om hun moverende redenen.  Prima het is goed zo. Natuurlijk ben je even kwaad, teleurgesteld en verdrietig maar als je goed nadenkt wil je er ook niets meer mee te maken hebben.

Opvallend is wel hoeveel steun ik, Claud en de kinderen krijgen uit de makelaardij, van collega makelaars tot aan het NVM hoofdkantoor toe. Ik dank iedereen die het met ons goed voor heeft en we gaan er dit jaar weer voor!!

 

 

Een gedachte over “Gelukkig nieuwjaar…!

 1. dirk en claudia
  je weet dat ik aan jullie denk heb op een nacht je blog gelezen tranen stonden in mijn ogen als ik leesde wat jullie allemaal moesten meemaken
  kon op dat moment niet antwoorden had teveel emotie’s die door mij heen gingen
  en nu nog vind ik de woorden niet maar dirk ik bewonder je voor je moed en nu naar kerst 2012 jij kan dit
  mijn respect voor claudia en de kinderen JE HEBT EEN PRACHT VAN EEN GEZIN
  en als ik iets kan doen weet je dat ik klaar sta

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *