Gesprek huisarts…!

Kuchjes, kwaaltjes, pijntjes, klachtjes…. het voelt niet lekker.

Toch maar tijd om een keer met je huisarts in gesprek te gaan dacht ik zo. Ook het herhalen van onze eerder genomen stelling ‘wanneer stap ik eruit’ is altijd fijn om even alle neuzen weer dezelfde richting op te laten wijzen.

Tijdens het gesprek met Dr. v/d Bosch heeft hij een inventarisatie gemaakt van mijn klachten (klachtjes) en een nieuw medicijn-schema opgesteld met nieuwe doseringen en verandering van bepaalde medicatie. Ook krijg ik nu de medicatie in zakjes uitgezet, een Bexter noemen ze dat. Hartstikke handig natuurlijk, maar ik ben toch blij dat Claud het even allemaal mooi nakijkt, ronde 1 klopte namelijk al niet.

2 gedachten over “Gesprek huisarts…!

  1. de site weer even bijgewerkt…. en wat fijn is het dan weer te lezen dat je zo kan genieten van een concert, dat je erbij kan zijn is al zo bijzonder! Ik was laatst bij Anouk en had het zweet al uit van al die drukte (maar ze is geweldig). Hopelijk lees ik nog heeeel veel van die leuke verhalen 🙂 liefs voor jullie en zet em op!!!

  2. sorry dit was niet een reactie op het gesprek met de huisarts (verkeerd geplaatst) zo zie je maar weer dat dat andere verhaal veel meer indruk op me maakte 😉
    En goed van je Claud dat je alles in de gaten houd!! is ook echt nodig!
    liefsssss

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *