Groots met een zacht ‘G’…!

Vorig jaar hadden we nooit gedacht dat we Guus Meeuwis nog mochten meemaken. We hebben toen de kaartjes op het laatste moment van mijn zus en haar dochter Lotte gekregen. De afspraak was toen dat wij dit jaar de kaarten voor hun zouden regelen (met de achterliggende gedachte natuurlijk dat ik dan nog in leven zou zijn)
We hebben vorig jaar het concert beleefd alsof het de laatste keer Guus voor ons was, vandaar dat we toen ook niet meteen kaarten hadden gekocht voor het concert van 2012.

In april, met mijn verjaardag, kreeg ik van Claud kaarten voor Guus Meeuwis. 4 kaarten in totaal voor Caroline, Friso, Claud en ik. Het leek er op dat ik dan toch nóg een keer het geweldige concert van Guus mocht gaan meemaken.

Vandaag is het dan eindelijk zo ver!

We gaan naar Guus Meeuwis voor de zoveelste keer! Ik denk dat we van al die concerten in het PSV stadion van Guus 1 of 2 keer niet geweest zijn, toen hadden we wel de intensie om te gaan maar kwam er iets dringends tussen waardoor we niet hebben kunnen gaan.

Vanaf de auto naar het PSV stadion was voor mij een flink stuk om te lopen. Toen Claud ergens een gezellig bankje zag staan zijn we even op ons gemakkie gaan zitten om uit te rusten. We hadden toch tijd genoeg 😉

 

We waren benieuwd wie dit jaar te gast zou zijn bij Guus. Vorig jaar was het ‘Doe Maar’. Dat vonden Claud en ik ook helemaal geweldig. Dit jaar hadden we al gegokt op Gers Pardoel, dat lag het meest voor de hand, maar dat de ‘Golden Earring’ zou komen hadden we nooit gedacht.

In principe vinden we geen fuck aan de Golden Earring, maar het is wel super knap dat die gasten nu nog steeds zó goed zijn en het volume van de muziek moest lager vanwege hun nog altijd aanwezige kwaliteit. Na “Rader Love” en “When the lady smiles” zat de stemming er al erg goed in.

Het concert was weer geweldig, maar het vergt veel energie van me. Bij aankomst moesten we eerst een heel stel trappen op. We moesten klimmen naar rij 30. Ik had gewonnen haha, mijn zus en Claud hadden het liefst halverwege even pauze gehouden. Ik dacht: “Even doorlopen, als ik boven ben, dan ben ik ervan af”

Ik merk dat Friso, Caroline en Claud bezorgd om me zijn tijdens zo’n dag. Je klauterd langs een paar onhandige stoeltjes en hebt weinig mogelijkheden om je ergens aan vast te houden. Toen ik tussendoor even naar het toilet moest, zag ik dat ze het liefst alle 3 even met me mee wilden lopen. Toch is het ook fijn om te laten zien dat ik het nog wel allemaal kan, ook al gaat het soms een beetje stuntelig 😉

Na de Golden Earring kwam het concert eigenlijk pas echt los. Het werd al wat donker buiten, het licht van het podium zag je beter en het zag er allemaal super gaaf uit. Guus was als van ouds, hij maakte er weer een heel groot feest van. Ook het liedje samen met Gers was geweldig leuk, Gers was leuk (ik zou er niet gauw een concert van boeken, maar het menneke is gewoon blij om op te treden. Hij heeft lol in wat hij doet en dat is leuk om te zien)

Caroline en Friso hebben ook genoten vanavond met als gevolg dat ze bij thuiskomst meteen voor ons vieren de kaarten voor volgend jaar hebben gekocht.

Groots met een zachte ‘G’ 2013

Guus, ook dan zijn we er weer bij met z’n 4-en!!!

We hebben een heerlijke avond gehad, en we hebben alwéér Genoten (met een zachte G)

Een gedachte over “Groots met een zacht ‘G’…!

  1. Goed zo, op naar 2013!

    Fijn dat jullie weer zo genoten hebben. Dat kan natuurlijk ook niet anders met Guus 😉

    Groetjes Anyal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *