Guus Meeuwis…!

Al jaren luisteren we naar Guus op de heen en terug weg van onze vakantie. De kids zingen dan uit volle borst mee, en wij kunnen er ook wat van 😉

Sinds Guus in het PSV stadion komt, zijn wij van de partij. In 2010 hebben wij het concert helaas moeten missen omdat ik toen net aan mijn knie was geopereerd. We hadden toen wel al kaarten maar deze hebben we via Marktplaats verkocht. Ontzettend balen natuurlijk, maar het was niet anders.

Dit jaar hadden we ook heel graag willen gaan, maar niet op tijd kaartjes gekocht natuurlijk, en toen kregen we te horen dat ik ziek was, en dan verwacht je op zo’n moment niet dat je nog zo’n geweldig concert van Guus mag bijwonen.

 

2 dagen voor het concert van Guus belde mijn zus mij op of wij haar kaartjes wilden hebben. Ze had twee kaartjes, 1 voor haar en 1 voor Lotte, haar jongste dochter.

Lotte had gezegd: “Mama, zullen we de kaartjes anders aan ome Dirk geven? Wij kunnen nog heel vaak naar Guus Meeuwis gaan” Echt zo ontzettend lief van mijn nichtje….

Die avond zouden ze dan ook nog op de kids komen passen.

We hebben wel de deal gemaakt dat wij volgend jaar de kaartjes zouden betalen 😀

Natuurlijk wilden wij graag naar Guuske en sloegen we dit aanbod ook niet af. Claud en ik hebben werkelijk genoten. Het was al helemaal een verrassing toen Doe Maar het podium op kwam. We zijn beiden een Doe Maar “fan” en zongen ook daar uit volle borst mee!

Het was een geweldig concert, eentje die je echt niet mocht missen.

Caroline, Lotte, Guus….. WE HEBBEN GENOTEN …. Bedankt!!!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *