Huis opruimen…!

Vandaag maakt Claud weer een start met het opruimen van het huis. Dit komt eigenlijk weer heel onverwacht omdat er toch mensen geïnteresseerd blijken te zijn in ons huis. Dan ook maar meteen goed opruimen en klaar maken om op Funda te zetten.
Jet, een collega van Claud, komt helpen met de zware klus. Ze ruimen de zolderkamer helemaal leeg, de tuin ziet er weer netjes opgeruimd uit, de badkamer wordt flink onder handen genomen…. Als Jet naar huis gaat ziet alles er weer netjes uit.

We maken een afspraak met de makelaar om foto’s te komen maken. Dan kan Claud toch nog wel een dag hulp gebruiken voor het wassen van de ramen, het netjes opruimen van de keuken, de hal, kantoor….
Jet is weer van de partij en ze werken een hele dag flink door.

Op het moment dat ik hun zo hard door het huis zie vliegen, voel ik met best klote. Ik kan Claud gewoon niet helpen, ik kan het wel doen, maar dan weet ik dat ik er ’s avonds de prijs voor moet betalen met pijn in m’n rug. Tillen is al helemaal funest voor mij, en poetsen kan ik beter niet doen, want dan maak ik het nog viezer dan het is.

Claud en ik zijn Jet enorm dankbaar voor al haar hulp, het was Claud alleen nooit gelukt.

De foto’s van ons huis zijn prachtig geworden, als je de foto’s zo bekijkt zou je niet eens meer weg willen… Het huis staat op Funda en we wachten geduldig af!

Een gedachte over “Huis opruimen…!

  1. Wow zeker mooie foto’s, dat moet gaan lukken 🙂
    Fijn dat we ook weer mee mogen lezen en leven met jullie en heel fijn dat het naar omstandigheden goed gaat!

    Wij wensen jullie hele fijne feestdagen!
    Groetjes
    Danielle en Melvin Wind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *