Ik voel me klote…!

Op de zondag 8 mei neemt Dirk altijd een medicijn, Fosamax, om zijn botten te versterken omdat ook daar uitzaaiingen zijn geconstateerd. Toch iedere zondag wordt Dirk er stront ziek en misselijk van. Meestal is dit op maandagmiddag weer over, maar het is en blijft enorm vervelend.

Ondertussen is het woensdag (11 mei) en Dirk voelt zich nog klote. Het lijkt eerder slechter te worden dan beter. Dirk heeft moeite met het vinden naar de juiste woorden, loopt af en toe wankel waardoor hij tegen de deurpost omhoog loopt of tegen het aanrecht valt, is dood en dood moe hij slaapt zo’n 16 van de 24 uur, heeft geen honger (zelfs mijn heerlijke gehaktballen gingen er niet in) tja, het is duidelijk, Dirk is gewoon stront ziek.

Donderdagochtend (12 mei) bel ik voor Dirk de huisarts, die op donderdag vrij is grrr, dus worden we vrijdagochtend teruggebeld.

Die donderdag heb ik midden in de nacht nog peuken gescheten, want Dirk sliep (aan tafel) en ik kreeg hem met geen mogelijkheid wakker. Na 5 x “Schat…., Lieverd….etc” keek hij even op, lachte naar me, en viel weer in een diepe slaap. Ik vond het eng, ik was bang en wist me even geen raad. Ik stond op het punt een arts te bellen. Op het moment dat ik de arts wil gaan bellen komt Dirk weer wat tot leven. Hij heeft een kwartier lang geprobeerd om een shagie te rollen, toen heb ik hem maar gedraaid. Tot ik zeker wist dat het weer wat beter met Dirk ging, ben ik even naar bed gegaan.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *