Over mij

Ik ben getrouwd met Claudia en een super trotse vader van mijn drie kinderen Roos, Iris en Sam. Ik ben geboren op 15 april 1966 te Eindhoven waar ik nog steeds woon. Mijn beroep is Makelaar o.z. en inmiddels werk ik sinds 1991 zelfstandig.

 

 

Mijn hobby’s zijn golf (niet meer actief), het fokken van de Brits Korthaar, snowboarden, uit en thuis naar PSV kijken, naar de hockey van Iris kijken en het voetbaltalent van onze Sam aanschouwen.

Ik ben geboren en getogen in Eindhoven.

Op 15 april zag ik het licht in de woning aan de Groen van Prinstererlaan 28 te Eindhoven.

Ik zat op school op de Monsigneur Witloxweg Nutsschool waar ik vanaf de eerste klas tot en met de zesde klas op school heb gezeten. In verband diverse operaties aan mijn gewrichten heb ik klas 3, 4 en 5 moeten missen waardoor ik slechts op enkele schoolfoto’s sta. Op zich niet erg want ik zag er niet uit 😀
Ik ben het fotomodel op de bovenste rij, de derde van links met die geweldige prachtige trui…

In 1978 gingen wij verhuizen naar de Tempellaan nummer 83 te Eindhoven

In dit huis heb ik gewoond tot het moment dat ik mijn huis aan de Sjaak Kruijssenlaan nr. 4 heb laten bouwen. In december 1995 was de bouw klaar. In deze tijd heb ik op de Nuts Mavo gezeten, waar ik cum-laude ben geslaagd!!
Moi, de derde van rechts op de bovenste rij.

Dit is ons huis aan de Sjaak Kruijssenlaan waar ik samen met Claudia,onze kinderen,
onze Britjes en onze hond Guusje woon en werk.
Het linker gedeelte is m’n makelaarskantoor.

8 gedachten over “Over mij

 1. Beste Dirk,

  Ik ben een van jouw ‘clienten’. Ik wil je even melden dat zowel jouw vader als jijzelf ons altijd op een geweldige integere manier hebt geholpen met hypotheek- en verzekeringszaken. Er zitten namelijk in jouw beroep genoeg mensen die ietwat minder integer zijn. Dat hoor ik genoeg om me heen. Jouw vader was een collega van mijn vader bij Philips. Via hem ben ik met je vader in contact gekomen. In 1980 heeft hij onderhandeld met betrekking tot ons huis aan de Zeelsterstraat. Kortom 32 jaar geleden. Wij waren 22 jaar, zo groen als gras en achteraf kunnen we alleen maar jou en je vader dankbaar zijn, omdat de goede beslissingen zijn genomen. Natuurlijk zijn er geen woorden voor, maat geniet zolang je nog kunt. Maar aan de foto’s te zien doe je dat wel.

  Groet,

  Paul en Bernadette Wouters

 2. Hoi Dirk, heb je blog gevonden….geniet van de goede en mooie momenten en heel veel sterkte voor jullie allemaal en denk erom alles is relatief!
  groetjes arjan en carla

 3. Dirk ( en Caroline) allereerst gecondoleerd met het verlies van je moeder.
  Ik las vandaag de overlijdens advertentie in het Helmonds dagblad .
  Ik had gehoord van je ziekte via via, en van je site.
  Ontzettend klote allemaal wat je overkomt maar ik ben blij dat je een positive instelling hebt en geniet van alle momenten die je hebt en nog krijgt.
  We hebben elkaar al 15 jaar niet meer gezien volgens mij.
  Ik kan me nog goed alle logeer partijtjes herinneren met Marcel op onze zolderkamer, jij op je zundapp vanuit eindhoven.
  Mooie tijden, waarna we allemaal onze weg zijn gegaan.
  Ik ben ook getrouwd en heb inmiddels ook drie kinderen, 11,12 en 16.
  Ik hoop dat je nog jaren ven jezelf en je famillie mag genieten en hopelijk komen we elkaar nog eens tegen.
  Groet Maurice Bastin

 4. Hoi Dirk Claud en kids,
  Heb jullie blog gelezen, ik kon niet meer stoppen.
  Hij werd gewoon geschreven in duidelijke taal en hoe jullie jezelf voelde en waar jullie tegen aan liepen. Ook de dingen waar je nog van geniet, keken er maar meer mensen naar de kleine dingen waar je van kan genieten. Zelf mankeer ik gelukkig niets maar mijn collega heeft de diagnose longkanker gekregen incl. uitzaaingen vandaar mijn intresse. Ik wens je alle goeds in de toekomst die nog voor jullie ligt en zal voor jullie duimen.

 5. Beste Dirk,
  Ik wil je graag bedanken voor de informatie die ik op je website kon vinden. Ook de morele steun die ik haalde uit het lezen van enkele van je teksten waardeer ik enorm. (Ik ga zeker nog meer lezen… maar ik wilde je alvast bedanken)
  De to-the-point beschrijving van wat je precies voelt bij de behandelingen en je ervaringen op emotioneel vlak waren voor mij erg nuttig! Hoewel het altijd erg moeilijk is om te vergelijken -ik heb/had ook een kwaadaardige, kleincellige longtumor die bij toeval erg vroeg ontdekt werd; waardoor ik van de dokter “een behoorlijke tot grote kans op genezing” kreeg- herken ik toch veel in wat jij neerschrijft.
  Ik hoop van harte dat jij en je gezin toch nog een hele tijd van mekaar en van het leven mag en kan genieten.

  Een warme knuffel!

  Mientje

 6. Ik heb jouw blog in een keer doorgelezen.

  Dirk jij, maar ook jouw vrouw en iedereen om je heen, hebben mij enorm geïnspireerd en wat heb ik een respect voor jullie allemaal. Ik werk samen met Ben (www.benshuizenspanje.nl) en wij willen jou en je gezin graag een gratis verblijf aanbieden voor een week/10 dagen, wat jullie willen, in het huis van Ben in Spanje. Ga zo door!
  Groeten,
  Edgar Hille en Ben Blankers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *