Iris alweer 13 jaar…!

Hoera …. of Ojee!

We hebben er weer een tiener bij!
Onze Iris is vandaag 13 geworden. Ze is gezellig heel de dag bij ons.
We hebben haar verwend met een concert van Marco Borsato in Kerkrade en een mooi boek met allemaal vragen die ikzelf mag gaan invullen. “Pap vertel ‘s”
Dit boek heb ik ook al voor Sam, en aangezien Iris iedere keer in het boek zit te snuffelen is het net zo leuk om voor haar ook zo’n boek te maken voor later.

In de ochtend kwam mijn zus op visite met Maarten, Lotte en Max. Zij kwamen gezellig een stukje taart eten, we hebben heerlijk buiten kunnen zitten want het was prachtig weer vandaag. Sophie moest werken in de viskraam 😉 Dus die was er helaas niet bij, daarbij moet ze nog hard studeren voor haar examens.

’s Middags hebben we Roos opgehaald en hebben we gezellig samen in de tuin gewerkt haha. Tegen de avond hebben we samen het eten klaargemaakt en hebben we lekker gegourmet met z’n 5-jes.
Na het eten ging Roos naar huis, en Iris even op visite bij haar moeder. Onze planning om de film ‘Zookeeper’ te kijken ging dus jammer genoeg niet door.
Toen Iris weer thuis kwam hebben we nog gezellig even gekletst, maar Iris moest een beetje op tijd naar bed want morgen moet ze er vroeg uit voor de hockey.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *