Kerstavond…!

Vanmiddag Roosje opgehaald, Iris is al bij ons. Gezellig kerst vieren met z’n vijfjes. Nu moet ik zeggen dat ik niks om kerst geef hoor. Ik zorgde altijd dat ik op wintersport was met kerst, als ik ergens een hekel aan had….

Claud vindt het leuk, voor de kinderen is het leuk dus we maken er een paar gezellige dagen van.

Claud en Iris zorgen voor het eten. ‘s Middags eten we een pasteitje en in de avond allerlei heerlijke hapjes. Als we met z’n allen gaan douchen en aankleden zegt Claud uit de douche hardop dat ze een deur hoorde. Sam suggereerd dat het de kerstman was en wil al snel naar beneden sprinten. Als we allemaal klaar zijn met douchen en aankleden gaan we in een treintje naar beneden. Sam vergeet gewoon onder de boom te kijken en loopt door naar z’n speelgoed. Roos is degene die opmerkt dat er iets onder de boom ligt. Op dat moment springt ook Sam uit z’n vel en zullen we gauw beginnen met uitpakken. Iris krijgt spulletjes voor school, Sam krijgt Lego en Roos een paar leuke filmpjes, Claud een slagroomspuit en ik het spelletje Call of Duty, mijn vertier als ik niet kan slapen 😉

‘s Avonds tijdens All You Need Is Love stond heel de tafel vol met lekkers. Toastjes met eiersalade, toastjes met tonijn, gevulde eieren, tomaatjes met mozzarella, prikkertjes met kaas worst augurk en komkommer, brood met kruidenboter vanalles! Ze hadden goed hun best gedaan in de keuken. Het was niet allemaal op, maar het had ontzettend goed gesmaakt. Als toetje kregen we nog vanille-vla met slagroom. Sam en Roos gingen tegen 21:00 uur naar bed, ze waren kei kapot. Met Iris hebben we nog een potje gekaart (1000-en) helaas voor Iris een slecht potje. Ik had al ruim 1200 punten was Iris net uit de min haha. Ze had 15 punten, nee vond ze niet leuk. Claud en ik ouwehoeren nog wat en maken het niet te laat, morgen staan er weer een paar smurfen langs ons bed en we zijn ook kei kapot na zo’n dag.

 

 

Een gedachte over “Kerstavond…!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *