KNVB Bekerfinale PSV EINDHOVEN – HERACLES ALMELO In Rotterdam…!

Mijn laatste finale was de finale PSV-AJAX ook voor de KNVB beker in Rotterdam in mei 2006.  Claud was top zwanger, de uitslag weet ik niet meer….. maar het was niet echt een succes voor PSV. Toen PSV tegen Heracles Almelo had geloot heb ik niet lang moeten nadenken. Ik wilde graag met Sam naar de finale!!!

Jurrian ging ook mee, Friso, Maarten en Max waren ook van de partij. Een echt
mannen-uitje dus. Natuurlijk maak je je best zorgen, trek ik die dag? Hoe vindt Sam het? Maar ik vond het zo speciaal om met je zoon naar een finale te gaan, sorry Claud, Roos en Iris: “A man’s gotta do what a man’s gotta do.”

Voor vertrek bij het PSV-Stadion

KNVB Bekerfinale PSV Eindhoven - Heracles Almelo (3-0)

Ik had combi kaarten met de trein gekocht en Claud heeft ons voor het PSV Stadion afgezet. We moesten even wachten maar om 14.00 uur gingen we dan eindelijk naar Rotterdam. Sam vond de treinreis al spannend!! Na een goed uur met de trein kwamen we aan in Rotterdam bij het Feyenoord Stadion. Zoals een goede voetbal supporter hebben we eerst een puntzak friet naar binnen gegooid en zijn vervolgens het stadion in gegaan. Sam was heftig onder de indruk, dit is groot (50.000) plaatsen!! En het eerste half uur van de wedstrijd was Sam wat stil tot het moment dat Ola Toivonen de score opende!!!. Sam sprong omhoog, klom in me en het ijs was gebroken!!

De 2 en 3 nul van Lens en Mertens waren extra feestjes, Sam leerde snel, en zong mee: “Wáár is dat feestje, híér is dat feestje” … “Boeren, Boeren” … en … “Het is stil aan de overkant.” Super trots was ik op hem en het was echt een feest om samen met je zoon naar zo’n wedstrijd te mogen gaan.

Na de ereronde en de uitreiking van de beker gingen we naar de trein om weer een uurtje te rijden naar Eindhoven. Ik dacht: “Sam valt direct in slaap”, maar hij had nog zoveel energie in zich, dat hij samen met een jongetje ging DSI-en en hij ging op de computer de wedstrijd nog eens herbeleven.

Toen we bij het PSV STADION aankwamen zagen we Claud en Iris al staan, dus wat een luxe, de trein uitstappen, de auto instappen en lekker naar huis.

Claudje bedankt voor deze topdag, weer cijferde je jezelf weg om mij en Sam dit te gunnen. En ik moet zeggen, het was helemaal top en Sam en ik hebben genoten!!!
Hoe trots kan je zijn op zo’n menneke.

Friso en Jur ook bedankt, het voelde bijzonder, zeker dat als ik het niet meer zou trekken dat ik een goede back up had. Ook Maarten en Max bedankt, het was een topdag in 4 jaar eindelijk weer een prijs, maar wat was ik trots op Sam.
Toen we thuis waren dacht ik: “Dit pakken ze ons nooit meer af.”

Sam thanks!!!!!

 

 

4 gedachten over “KNVB Bekerfinale PSV EINDHOVEN – HERACLES ALMELO In Rotterdam…!

 1. tja…………….ik ben als een echte aussie voor GRunn hhahahahaha
  maar ben wel heel blij dat je zo kon genieten van ALLES !!!
  XXX
  en claud is een edelsteen 🙂

 2. Hoi Dirk, mooi geschreven!
  fijn dat je het met al die mannen en je speciale kleine menneke zo goed hebt gehad. zal voor zn hele leven in zn geheugen gegrift staan dat weet ik zeker.
  complimenten voor jullie nieuwe site. dat heeft Claudia weer ens goed voor mekaar.
  vind het fijn om je af en toe even te spreken of een debiele sms te sturen. beetje op en neer flauwekul smsen blijft leuk met jou!
  laat die zomer maar komen!………liefs Roswitha uit Aarle

 3. Dirk, het was een TOPDAG!!!
  Weer eens ouderwets met de mannen en de jongens naar het voetbal en ook nog gewonnen!! Inmiddels ben je al weer 46 en hebben we net Roos haar 15e! verjaardag gevierd, man wat gaat de tijd toch snel als je terug kijkt waar we overal al geweest zijn met PSV of het Nederlands elftal. Van Monaco tot aan Portugal of van Londen tot aan Leipzig, van Parijs tot in Lyon we hebben er iedere keer weer samen gestaan, zelfs een keer “vreemd gegaan” (naar het schaatsen!!) op de Bonkervaart in ons eigen Friesland. Laten we hopen dat we dit er toch nog een poos in kunnen houden al is het tot de laatste snik!

  Hou je taai!!

  Gr Jur

  Ps. Puik werk Claudia, site ziet er fraai uit!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *