Fiatje…!

Omdat mjn auto kuren begon te vertonen en omdat we uit onverwachtte hoeken een donatie hadden gekregen hadden we besloten om ons zelf eens te kietelen en voor mij een ander autootje te zoeken.
Al snel waren we eruit, het werd een Fiat 500, sCharing hè!

Fiat 500-1

Fiat 500-2

Zo’n lief klein rond autootje, kost niks, super zuinig kortom: Levert nog geld op in vergelijking met m’n Alfa. We konden een goede deal sluiten en binnen twee dagen stond hik voor de deur.

Een volle tank voor € 56,- met maar liefst 707km per tank hihi, wegenbelasting… wat is dat? Verzekering p/m is goedkoper dan 1 slof shag. Ikke helemaal trots natuurlijk, allemaal knopjes, mp3 speler en vooral hands-free bellen en automaat. Sam vond hem ook geweldig rijden, hij had hem binnen 1 week helemaal ondergekotst, je ruikt het nu nog!!! 👿 Dus een grote poetsbeurt heeft hij ook al gehad.
De standaard spiegelkapjes eraf en mooie rvs-spiegelkapjes erop gezet. Niet Dirk, nee ik ben hier de techneut. Nu nog een spoilertje, eigenlijk nog andere velgjes en een stiping hihi. Naders inziens was leer toch wel wat handiger geweest. Een oude Alfa van 9 jaar oud wordt nooit ondergekitst en ik rij verdorie een paar dagen een “nieuwe” wagen en hij stinkt voor het komende half jaar. Ik merk wel dat ik plek over heb bij het parkeren. Soms denk ik dat ik haast tegen een muurtje aan sta geparkeerd, maar dan blijkt er nog 1,5 meter tussen te zitten. Even wennen zo’n klein ding.

Ik geniet van m’n nieuwe wagentje en hoop er heel veel veilige kilometers mee te mogen rijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *