Longfoto en Uitslag…!

Vandaag voor het eerst op de ‘nieuwe’ longafdeling van het Catharina Ziekenhuis. Als je er eenmaal gezeten hebt is het soms al lastig voor te stellen hoe het er voorheen uit zag. We moeten best even wachten maar het is ook ontzettend druk in de wachtkamer.

Dan roept een voor ons ondertussen bekende stem: “Meneer Jolen…”
Ja, dat zijn wij. We vliegen weer uit onze stoel en geven Dr. v/d Borne een hand en volgen hem naar zijn nieuwe spreekkamer. Natuurlijk verlost hij ons onderweg naar zijn nieuwe kamertje alvast uit ons lijden en laat hij ons weten dat de longfoto er weer prima uitzag. Het viel hem ook meteen op dat Dirk ontzettend was afgevallen, hij zag het vooral aan het vest van Dirk wat nu wel 4 maten te groot lijkt. Nou moet ik zeggen dat we toch wel van het ruime zijn haha.

Ja dus, de foto was weer goed. Hehe, weer even een opluchting.
Genezen? “Nee”
Na 5 jaar genezen? “Nee, gewoon niet te genezen. Nog steeds de “Lucky Few”
Bizar? “Ja, heel bizar maar geniet er vooral van”

Even gezellig gekletst over geen kanker-dingen, aardige kerel die Ben. Volgende keer maar weer eens een flesje wijn meenemen voor hem. Hij is toch degene die ons al een hele tijd verteld dat Dirk er nog even is. Alleen daarom vinden we het al een hele aardige vent. Ben, je zult het vast niet lezen, maar volgende keer nemen we weer wat lekkers voor je mee.

We lopen toch weer tevreden, maar nog steeds met veel rugpijn, de deur uit.
“Enne, volgende keer een nieuw vest he……………” 🙂

Verdwenen Bankjes

AAAAaaaaaahhhhhhhhHHHrrrRRRGgGggghHHHhhh Ons geluksbankje is verdwenen 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *