Lumbaalpunctie…!

Vandaag is het dan zo ver…

Om 11 uur moeten we in het ziekenhuis zijn, we melden ons en ik krijg weer een heerlijk bedje toegewezen.

Na een tijdje te hebben gewacht en nog steeds niks te hebben gehoord, vragen we aan de verpleging hoe lang het nog gaat duren. Na controle bleek dat ik niet op de lijst stond voor vandaag. ALTIJD FIJN, ik schijt al 2 dagen 6 kleuren en dan krijg je dit. Ze zouden kijken of er nog iets te regelen valt.
Claud en ik gaan nog even gezellig naar beneden, ik sterf de moord van de honger en Claud eet een heerlijk broodje kroket. Ontzettend gemeen 😉

Als we om 13.00 uur terug op de afdeling komen, ben ik alweer gauw aan de beurt. Claud loopt mee naar beneden, maar mag niet verder tot aan de OK deur. Aangezien ze een paar mensen, waaronder mijn zus en Friso, op de hoogte moet houden moet ze een stapje of 30 terug want voor de OK deur heb je geen ontvangst.

Op het moment dat ik om 13:10 de OK naar binnen ga krijg ik een kapje op en val ik in slaap. Ik weet van m’n eigen dat ik nooit problemen heb met een narcose, ik ben ook zo weer wakker.

Voor Claud voelt het als uren dat ik binnen ben, maar na ruim een uur ben ik alweer terug op de afdeling. Daar moet ik even blijven liggen om lekken te voorkomen. Geleidelijk aan mag ik gaan zitten, even plassen…. En dan eindelijk weer naar huis.

Achteraf viel heel die lumbaalpunctie me mee, ik heb er weinig last van gehad, maar ik mag alleen niet teveel kracht uitoefenen.

Nu is het wachten op de uitslag, die krijgen we over een weekje op 17 juni!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *