Met Sam naar PSV…!

36 jaar geleden, ging ik met mijn Pa voor het eerst naar PSV. Ik was direct verkocht!! Mijn stad, mijn Club, kortom ik heb een Rood-Wit hart. Via PSV heb ik veel reizen gemaakt naar Engeland, Duitsland, Monaco, Italië en nog vele andere landen. Nu had ik al twee dochters Roos en Iris en werd aangenaam verrast door de geboorte van Sam. Hoera een jongen, stamhouder etc, natuurlijk ben ik ook blij met mijn meiden maar Sam is de stamhouder!!

En ja dan komt er een dag dat je eindelijk met je zoon naar PSV kan gaan. Op 1 mei speelde PSV tegen Vitesse en we zijn samen gegaan. Ik kocht een zak snoep voor hem en we gingen kijken. Gelukkig won PSV met 2-1 dus voor Sam was het helemaal geslaagd!! Ik genoot van deze middag en dacht terug aan mijn eerste wedstrijd met mijn pa. Sam dat we nog vele wedstrijden mogen zien samen en we hebben erg genoten van deze dag!!!

 

 

2 gedachten over “Met Sam naar PSV…!

 1. Lieve Dirk,

  Ben blij dat je er zo van hebt kunnen genieten 🙂
  Je kijkt er nu toch met een dubbele bril naar en de gevoelens zijn toch heviger als voorheen.
  Je zal nog lang genieten hoor !!!!!

  Dikke Aussie knuffel,

  Mar

 2. hoi Dirk,

  Quality time!!!!’

  of ik psv nou een goede keus vind laat ik maar in het midden. ik heb toch geen verstand van voetballen. ik kom niet verder dan Helmpond Sport! hahahaha.
  fijn voor Sam (en de meiden) zo’n lieve papa!
  enjoy!!
  lieve groeten voor jou en je gezin uit Aarle.
  Roswitha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *