Een Motor(les)…!

Omdat ik het alweer zeker 2 jaar over een motor heb, en hoe graag ik toch eigenlijk weer een keer motor zou willen rijden, heb ik me vorige week een pracht van een Honda Transalp 650 gekocht. Hij is echt super gaaf, ik heb geen drol verstand van motoren maar gelukkig heeft Robert me e.e.a. verteld waar ik op moest letten voordat ik hem kocht. Ik heb hem in de buurt van Rotterdam gekocht en heb hem op de aanhanger naar huis gebracht. Ik dacht dat het verstandig was om toch maar eerst even een lesje te nemen na al die jaren.

Het advies van mijn leraar was: “Bij het weer oppakken van het motorrijden moet je er rekening mee houden dat je 2 dingen thuis laat: Je ego en je vrouw…”
Dat eerste was geen probleem, het tweede overigens ook niet want zelf met een schietgeweer op Claud d’r kop stapt ze nog niet bij me achterop 😉

Motor Honda Transalp 650

Ondanks het feit dat ik al heel lang mijn motorrijbewijs heb, heb ik er toch voor gekozen nog 2 motorlessen te nemen. Ik heb werkelijk al 15 jaar niet meer op een motor gezeten. Daarom leek het mij verstandig om toch even met een instructeur door Eindhoven te rijden. Gelukkig is het net als fietsen, en verleer je het dus echt nooit. Het voelde heerlijk om weer op een motor te zitten. Ik vond het wel een beetje spannend hoor, maar dat was snel weer voorbij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *