MRI-Scan 1 jaar na dato…!

23 februari ben ik weer de scan in geweest om nu, 1 jaar na dato, te checken hoe mijn lichaam er van binnen uitziet. Een soort 0-punt meting. Vandaag heb ik hier de uitslag van gekregen, en deze scan zag er prima uit. Plekjes/uitzaaiingen leken eerder verminderd dan vermeerderd. Een hele opluchting weer!

Ik kaartte toch nog even aan dat ik klachten blijf houden in mijn rug. Ik doe er ‘s nachts geen ook dicht van, en weet niet waar de klachten vandaan komen. Als ik een punt moet geven voor de pijn zit deze pijn zeker tegen de 9 aan, een onmenselijke pijn.

Toch ziet er op de scan alles goed uit in het gebied waar ik klachten heb. De longarts adviseert mij dan ook om hele lichte fysiotherapie te gaan volgen, en zeker, gezien de uitzaaiingen in mijn wervels, geen manipulatieve behandelingen.

Natuurlijk zijn we ons ter dege van bewust dat dit een momentopname is geweest, en we weten eigenlijk ook niet of we nou hier positief of negatief tegenaan moeten kijken. Is elke goede uitslag dichter bij een slechte uitslag…..?

Het hebben van kanker is zo onvoorspelbaar, het overkomt je, je hebt geen handboek kanker, en ‘hoe te handelen met’.

We moeten er maar mee dealen!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *