MRI scan hersenen en uitslag…!

Vandaag mag ik me weer melden om een half-jaarlijkse controle uit te laten voeren mbt de uitzaaiingen op mijn hersenen.
Daar lig je dan weer een hele tijd in zo’n tunnel, ik dreigde steeds maar in slaap te vallen, maar dat mag toch niet. Dus je ligt en mag niet slapen, da’s niet zo makkelijk…

Spannend? Ja, altijd spannend. Deze scan is toch alweer 6 maanden geleden. Nu weet ik dat ik ze nog alle 7 op een rijtje heb, maar je weet maar nooit. Ik weet dat ik nog helder kan nadenken, ik weet dat ik soms dingen vergeet maar dat lijkt me niet gek met al deze stress en zorgen en ik weet dat ik af en toe moet zoeken en graven naar mijn woorden maar daar beschuldig ik de preventieve hersenbestralingen van die ik gehad heb. Tuurijk is het altijd spannend, maar op de één of andere manier voel je zelf of deze scan goed zal zijn of niet omdat je weet hoe je zelf functioneerd.

De 21ste krijgen we bij Dr. Hanse de uitslag, en alles zag er nog netjes uit. Gelukkig, toch even een stukje zekerheid bij je gevoel voegen. Ja, voelt goed.
Over een half jaar mogen we weer terug komen, en ook dán hopen we dat alles er nog steeds netjes en rustig uitziet.

Een gedachte over “MRI scan hersenen en uitslag…!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *