Musical Iris…!

Vandaag had ik het genoegen om als ouder de musical van onze Iris te zien. Het was er stervens heet daar in die aula, veel te klein, maar je zag die kinderen genieten dus op zich leuk. Als ik ergens een hekel aan heb zijn het dit soort verplichtingen maar Iris vond het prachtig dat ik er was, ondanks dat ik me eigenlijk best klote voel 😉

De leraar van Iris had al een stoel gereserveerd nabij de uitgang, dus ik had een koelere plaats en natuurlijk hartstikke netjes dat ze ongevraagd rekening met me houden, dit in tegenstelling tot Ingrid en Jurrian, zij hadden reeds een plekje op rij 2.

Eigenlijk was ik niet fit genoeg om naar de musical te gaan maar ben toch gegaan omdat ik wist dat het ontzettend belangrijk zou zijn voor Iris. Ze doet maar een keer in haar leven een musical van groep 8 en daar hoort een papa toch bij te zijn.

Jammer dat we geen oppas hadden voor Sam, want Claud houdt wel van dit soort verplichtingen en kon helaas niet mee. Zij moet dus wachten op de DVD 😉

Na de musical was er feest voor de ouders met drank en voor de kinderen frisdrank. Dit heb ik niet meegemaakt en ben naar huis gegaan na de musical en Iris vond het prettig dat ik bij de musical aanwezig was en daar was het om te doen.

 

 

Een gedachte over “Musical Iris…!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *